Necenzurirano

Zaščitimo našo svobodo

Ekipa Iz prve roke mi je dodelila posebno rubriko. Hvaležna sem za to res odlično priliko, za Necenzurirano.

V imenu naše varnosti nas vodijo v družbo nadzora. Nadzorovati želijo dobesedno vse: od hrane na vaših krožnikih, do vaših prostočasnih aktivnosti, misli, dejanj, nočnih vragolij. S poudarkom na vaši “varnosti”…nadzor je tu samo zato, ker vam le tako tako opevano “varnost” lahko zagotovijo. (Misli se mi vse pogosteje vračajo k Trumanovem showu – necenzuriran namig Nr.1)

Iz dneva dan bolj jasno je, da za resnično varnost in boljšo prihodnost lahko poskrbimo le mi vsi skupaj brez odločevalcev. Slovenci v naši predragi majhni Sloveniji imamo zato res lepo možnost. Samo sodelovati moramo in zgraditi trdno obrambo s čvrsto samooskrbno verigo, z znanji naših babic in dedkov, ki jih neumrono širijo  (necenzuriran namig Nr. 2) Štafeta semen z Ireno Rotar, Sanja Lončar z Za zdravje, Anton Komat, Mateja  Žlogar z Rajskim vrtom obilja, Marjan Kogelnik z ekipo Oskrbovalnice in mnogi, mnogi srčni ljudje, ker gre ljubezen skozi želodec in prvinska, živa hrana zdravi skupaj zaščitimo in ohranimo naše bogastvo.

Naš notranji mir je naša moč, naša energija. Naša predanost človečnosti, prijateljstvu, empatiji, solidarnosti. Poskrbimo za ta mir vsak dan. Kako? Vsak na svoj necenzuriran, nenadzorovan način – narava nas razvaja in nam ponuja neskončno detox možnosti in odklopa. Napolnjeni s to notranjo močjo bomo zmogli vse – tudi WHO diktatorske poskuse, WEF kontrolo, nove in nove podnebne konstrukte in namenske globalne ali lokalne distrakcije, ki so namenjene preokupaciji naših misli (necenzuriran namig Nr.3 manj mobitela/TV).

Necenzurirano bomo razkrivali plast za plastjo in skupaj odkrivali in utirali nove stezice in poti.

Pripravila: Esmeralda V.

Nam želite kaj sporočiti?
Z veseljem pričakujemo vaše sporočilo, mnenje, pohvalo ali predlog za izboljšavo na info@izprveroke.com