Naše obravnave, delavnice in tečaji temeljijo na osnovi KVANTNE MEHANIKE. Odstranimo ali omilimo vaše zdravstvene težave s pomočjo narave. S pravilno združeno vizijo in občutkom ustvarjamo vibracijo, ki vsebuje ali nosi določen zapis ali program vizije in občutka. Ta program ali vibracija se nalaga na foton, ki potuje skozi kvantizirano polje v izbran objekt (ali iz njega) in s svojo vibracijo spreminja njegovo strukturo. Tako lahko, z informiranjem magnetnega polja popolnoma odstranimo ali omilimo vsa obolenja, tudi tista, ki naj bi bila neozdravljiva.


Tukaj smo, da vam odstranimo ali ublažimo vse vrste zdravstvenih težav.

Rakova obolenja

Z našim celostnim pristopom uspešno rešujemo vse tipe rakavih obolenj. Najprej pripravimo telo do čistosti in odpravimo vzroke bolezni. Pri tem uporabljamo tudi alternativne naravne dodatke. S pomočjo misli in občutka pa aktiviramo obrambni mehanizem telesa in samozdravljenje. Včasih so tumorji in tvorbe odstranjeni le v nekaj minutah.

Poškodbe

Pomagamo vam, da se hitro postavite nazaj na noge! S široko paleto znanja, dolgoletnimi izkušnjami in visokokakovostnimi rezultati lahko omilimo in odstranimo vse vrste poškodb. Naj gre za zlome, zvine, ureznine, opekline, omrzline, poškodbe oči, vida, sluha, pooperativne poškodbe in mnoge druge.

Kožna obolenja

Sprejmemo vsakogar, ne glede na bolezensko stanje. Pristop MIT nam daje možnost, da pomagamo tudi pri najbolj posebnih zdravstvenih stanjih. Odpravljamo kožna obolenja in vse vrste ginekoloških težav, težave hrbtenjače, križa in kolkov, probleme srca in ožilja.“Ko gledamo brez oči, ko slišimo brez ušes, ko se dotikamo brez telesa in ko ljubimo brez srca, takrat se zgodi popolna manifestacija v naš prostor in čas. Tako preprosto, da lahko razume štiriletnik kot osemdesetletnik.To je osnovno znanje za vsakega izmed nas, saj je gre za delo z magnetnim poljem našega telesa.”ajo kolobarjenje, naravno gnojenje s kompostom ter mehansko obdelavo zemlje za boljšo rast in kvaliteto zemlje.

Mitja Jereb, ustanovitelj MIT Technology

Obravnava združene vizije in občutka

S pravilno združeno vizijo in občutkom ustvarjamo vibracijo, ki vsebuje ali nosi določen zapis ali program vizije in občutka. Ta program ali vibracija se nalaga na foton, ki potuje skozi kvantizirano polje v izbran objekt (ali iz njega) in s svojo vibracijo spreminja njegovo strukturo. Tako lahko, z informiranjem magnetnega polja popolnoma odstranimo ali omilimo vsa obolenja, tudi tista, ki naj bi bila neozdravljiva.

Tukaj smo, da vam odstranimo ali ublažimo vse vrste zdravstvenih težav.

Preberite več…