Potovalna agencija ETI, katere zgodba o uspehu na slovenskih tleh se je začela pisati leta 2015, je odličen dokaz, da se zavezanost h kakovosti, trudu in sodelovanju še kako obrestuje. V relativno kratkem času smo se zavihteli na vodilno mesto med ponudniki paketnih potovanj v Egipt in kar nas izredno veseli je dejstvo, da število naših strank iz leta v leto narašča..

Werner priporoča iz prve roke!

ETI agencija vas vabi na sanjsko potovanje

Naša vizija je, da da čimveč potnikov odpeljemo v Egipt, kjer boste z ETI – s soncem objeti.

Naši hotelski partnerji in letalski prevozniki so skrbno izbrani, izpolnjujejo visoke standarde kakovosti storitev in lahko zadovoljijo tudi najbolj petične goste.

Egipt ponuja pisano paleto doživetij. Blagoslovljen s soncem in morjem, je popolna celoletna dopustniška destinacija. Ponuja mir in sprostitev, veliko dogajanja za najmlajše, številne vodne športe, impresivne kulturne znamenitosti starega Egipta, čudovit podvodni svet ali mestni vrvež – v Egiptu se za vsak okus nekaj najde.

Ekipa ETI s strokovnostjo, odličnostjo in nasmehom na obrazu gradimo zaupanje naših strank in smo v slovenskem prostoru uveljavljeni kot zaupanja vredno podjetje.

Priporočamo iz prve roke!

Hurgada vas vabi

Grand Waterworld Makadi Hurgada

ETI NAMIGI:
velik bazenski kompleks z vodnim parkomneposredno ob počasi padajoči peščeni plažikoralni greben pred hotelom

LEGA:

Edini hotel verige RED SEA HOTELS z vodnim parkom. Široka peščena plaža in koralni greben vabita k brezskrbnemu potapljanju in snorklanju (priporočamo obutev za v vodo). Promenada ob plaži vodi mimo bližnjih RED SEA hotelov MAKADI SPA, MAKADI PALACE in GRAND MAKADI. Hotel meji na pasažo MAKADI MALL z raznoliko ponudbo barov, trgovin in restavracij. Čas transferja od letališča približno 35 minut.

OPREMA: V razkošnem hotelskem kompleksu, grajenem v orientalskem slogu, se nahaja sprejemnica z recepcijo (brezplačen dostop do brezžičnega interneta) in lobi barom (z doplačilom). Restavracije z raznovrstnimi specialitetami, ki jih lahko zaužijete v prelepem okolju pokritih in odkritih teras. Večerna zabava je organizirana v Show baru na obalni promenadi. V raznolikem zunanjem predelu je veliki vodni park s tobogani s skupno dolžino 515 metrov (tobogani, slapovi, počasna reka, bazeni). Nekateri bazeni so pozimi ogrevani. Ležalniki, podloge in senčniki so brezplačno na voljo ob bazenih in na plaži. Kopalne brisače so brezplačno pripravljene v sobi. V bližini Relax bazena so lekarna in trgovinice.Več o ponudbi in opisu na:

Link do ponudbe: https://www.etipotovanja.si/hotel/egipt/makadi-bay/grand-waterworld-makadi

Vabi vas tudi Sharm El Sheik

Grand hotel Sharm El-Sheik
ETI NAMIGI
veličasten koralni grebenraj za snorkljanje, bogat izbor a la carte restavracij
LEGA:

Bleščeč kompleks se nahaja na rahli vzpetini v počitniškem predelu Ras Um Sid. Z lepe in urejene zasebne plaže se odpira čudovit pogled na morje. Zaradi koralnega grebena, ki sega vse do plaže, je dostop do morja omogočen po pomolu in je primeren samo za spretne plavalce (priporočamo čevlje za v vodo). Hotel zaradi stopnic in teras ni primeren za osebe na invalidskem vozičku ali otroške vozičke. Čas transferja od letališča približno 30 minut.

OBJEKT:

Udoben hotel s pogledom na Rdeče morje in znameniti otok Tiran ima skupno 627 sob. V veliki sprejemnici se nahajata recepcija in lobi bar. Na voljo je samopostrežna restavracija, 6 à la carte restavracij, Pannini corner (ponudba sendvičev), Pool island grill (žar ob bazenu), Crepe & Sweets (palačinke in sladice) in 4 bari. Sredi lepo urejenega vrta je velik bazenski kompleks, ki ga sestavlja 8 sladkovodnih in 2 otroška bazena s terasami za sončenje, senčniki in ležalniki. Ob bazenu in na plaži so na voljo brezplačni senčniki, ležalniki in podloge. Ob prijavi v hotelu prejmete kartico za koriščenje brezplačnih kopalnih brisač.

Več o ponudbi in opisu:
https://www.etipotovanja.si/hotel/egipt/sharm-el-sheikh/the-grand-hotel-sharm-el-sheikh

Rezervirajte zdaj svoje sanjske počitnice!

Potovalna agencija ETI je tukaj za vas


Werner priporoča iz prve roke


Potovanja na dosegu vaše roke

Sponzor prispevka: Potovalna agencija ETI
___________________________

SPLETNA STRAN POTOVALNE AGENCIJE ETI: https://www.etipotovanja.si/

Preberite več…