Bodite videni na kreativen način

Dobrodošli v svet kreativnega marketinga s katerim vam pomagamo do večjih prodajnih rezultatov ter širšega kroga potrošnikov. 30 letne izkušnje, dvajset let razprodanih koncertov in več kot 1.000 000 prodanih plošč so dovolj zgovoren podatek o uspešni strategiji naših tržnih prijemov.

Tako, kot se spreminja svet se spreminjajo tudi pravila v svetu marketinga. In za take situacije ni napisanih knjig niti stavkov, štejejo zgolj izkušnje.


Želite biti tudi vi slišani, želite biti videni? Na drugačen, kreativen način?
Potem je portal IZ PRVE ROKE pravi naslov za vas, saj združuje podjetnike s potrošnikom. Na ljudem prijazen, domač način približa storitve in proizvode podjetij uporabnikom. V naši družini, ki vsakodnevno raste je že preko 150.000 potencialnih
potrošnikov, ki čakajo na informacijo o vaših storitvah oz. vaših proizvodih. Za vse nadaljne informacije nas kontaktirajte na tel.št. 041703741 ali na mail:info@izprveroke.com


IN NE POZABITE:
Ko podpirate mikro podjeta, podpirate ljubezen, strast in majhne družine ter s tem njihove velike sanje.

Poslovno sodelovanje

Vabimo vsa podjetja, katera bi se želela povezovati v našo družino Iz prve roke, kjer bodo imeli poleg mesečne predstavitve svojih izdelkov oziroma storitev, nagradnih iger, tudi dostop do širšega kroga potrošnikov in s tem tudi pot do večje prepoznavnosti, da nas kontaktirajo.

Poslovno sodelovanje: pošljite nam email na info@izprveroke.com ali nas pokličite na +386 41 703 741

Oglaševanje na portalu: info@izprveroke.com


Preberite več…