V Slovenia Eco resortu boste to čarobnost in edinstvenost lahko doživeli tudi sami. Ob vznožju Kamniških Alp, kjer vam čist gorski zrak napolni pljuča, boste začutili naravo in sebe. Velika planina se s čarobno in edinstveno pastirsko tradicijo, neokrnjeno naravo, tradicionalnimi dobrotami in izjemnimi razgledi, uvršča med najlepše planine doma in v svetu.


DOŽIVETJE V OSRČJU NARAVE

V udobnih lesenih hišicah, ki sledijo edinstveni arhitekturi pravih pastirskih bajt, vam bodo vonj po lesu, domačnost in pogled skozi okno, pričarali pravljično vzdušje.

Moderno opremljene lesene počitniške hišice v slogu pastirskih koč vam nudijo udobje, hkrati pa pričarajo duh tradicionalnega bivališča na Veliki planini. Ena koča lahko sprejme 4 + 1 osebe. Vsebuje dnevno sobo, spalnico, jedilnico, majhno kuhinjo, kopalnico in teraso.

Lesene glamping hišice so primerne za dve osebi. Hišice so prostorne, veliko okno vam omogoča prekrasen razgled, zunaj hišice pa se boste spočili na zelenih površinah v družbi srnic. Sanitarni blok s tuši in WC je oddaljen 20-30 m.V vseh hišicah je elektrika, niso klimatizirane in v hladnejših mesecih so ogrevane.

Tradicionalni slovenski toplar prirejen za potrebe restavracije nudi občutek domačnosti. Namenjen je manjšim in večjim skupinami. Restavracija je odprta tudi za vse dnevne obiskovalce.V idilični naravi v družbi naših živali, v krasnem ambientu na pomolu ribnika. Restavracija je odprta tudi za vse dnevne obiskovalce.


DOGODKI

  • Za nepozaben poročni dan, vam bomo pripravili civilni in cerkveni obred v objemu narave! Vaš poseben dan bomo prilagodili vaši željam, zato nas pokličite ali nam pišite ter sporočite vaše želje.
  • Se želite odmakniti od svojega vsakdanjika in preživeti lep aktiven dan s svojimi sodelavci?
  • Naj vaš otrok praznuje svoj rojstni dan v idiličnem okolju, v zeleni naravi, v družbi živali in pod vodstvom strokovnih animatorjev.
  • Eco Resort je tako po lokaciji kot organizaciji prava destinacija za mednarodne dogodke. 

Priznanja…

Med 13 najlepših na svetu, med 7 najlepših v Evropi…

Kjer se zgodba začne …