Pekarna Pečjak je družinsko podjetje katerega začetki segajo v leto 1972, ko je njen ustanovitelj gospod Stanislav Pečjak ustanovil obrat za proizvodnjo keksov. Danes, s 50- letno tradicijo proizvodnje visoko kakovostnih prehrambnih izdelkov, Pekarna Pečjak z letnim prometom 39 milijonov evrov v 2021, zaposluje 385 ljudi.

Podjetje vodijo člani druge generacije družine Pečjak, ki skrbijo za ohranjanje vrednot družinskega podjetništva, za visoko kakovost surovin ter vrhunski okus izdelkov. V osrčju našega dela je vedno človek – kot zaposleni, kot naš kupec in kot del skupnosti, v kateri delujemo.

Werner priporoča iz prve roke!

Izbira visoko kakovostnih sestavin je osnova za izdelavo vseh izdelkov. Pri nas ni prostora za nadomestke temveč le naravne sestavine, kot so sveža skuta, smetana in jabolka, prav tako tudi kakovostno meso, jajca in orehi. Izdelki Pekarne Pečjak imajo bogat nadev, vsebujejo le jajca talne reje, prednost dajemo tudi lokalno pridelanim sestavinam. Pri razvoju novih izdelkov se izogibamo nepotrebnim dodatkom, našim kupcem želimo ponuditi visoko kakovostne in okusne izdelke. Kakovost izdelkov potrjujejo tudi zlata odličja za odlične pekovske izdelke, ki jih vsako leto podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije in katerih prejemnik je tudi Pekarna Pečjak.

Tradicija, podjetje
družinskih vrednot

Več kot štiri desetletja oskrbujemo slovenski trg s prehrambnimi izdelki najvišje kakovosti. Podjetje v katerem so cenjene družinske vrednote in ki svoje zaposlene razume kot del širše družine.

Sledimo trendom, spremenjenim potrošnim navadam naših kupcev in skrbimo za kupce z zdravstvenimi omejitvami. Zato razvijamo specialne linije izdelkoveko/bioveganskoizdelki brez jajc in mlekaizdelki s funkcionalnimi lastnostmi


IZBRALI SMO NEKAJ NAJBOLJ SLASTNIH RECEPTOV Z IZDELKI PEKARNE PEČJAK

Poglejte si na njihovem Youtube kanalu, kjer imajo zbrano veliko video receptov, da boste lahko kaj slastnega skuhali:
KLIKNITE ZA POSNETKE

Okusite izdelke Pekarne Pečjak: jedi, ki jih preprosto vsak naredi!

Najboljše za vas, za takoj ali za pripravo doma.


Werner priporoča iz prve roke


Naj bo vaš dom napolnjen s slastnimi jedmi!

Sponzor prispevka: PEKARNA PEČJAK

___________________________

SPLETNA STRAN PEKARNE PEČJAK: https://www.pekarna-pecjak.si/

Pridružite se nam na naši Facebook strani: https://www.facebook.com/PecjakPekarna

Instagram skupnost Pečjak vas čaka tukaj: https://www.instagram.com/pekarnapecjak/

Preverite najnovejše video vsebine Pekarne Pečjak: https://www.youtube.com/channel/UCtumqhfqqJAbnbP1SCEiJkg

Preberite več…