Uroš Adrian

JUNIJ GOVORI O TEBI IN TI POKLANJA PRILOŽNOST

Nekako me Vodniki nagovarjajo, da tokrat spregovorim o energijah meseca, ki je za naslednja tri leta, precej prelomen. To na nek način pomeni, da vse, kar si bomo zastavili v čudovitem mesecu juniju 2024, bo v naslednjih treh letih, dodobra spremenilo naš pogled na svet kot tudi naše življenje.

Zelo bi bil vesel, v kolikor bi ti lahko slikovito, kot tudi precej nazorno opisal, kaj junij kot prelomnica, pomeni. Zdaj pa vedi, da skušam biti čim krajši in čim bolj razumljiv. Vemo, da smo v preteklih letih, mesecih, tednih in dnevih doživljali precej velika nihanja. Tako se je tudi lahko dogodilo, da smo se bili primorani spustiti po toboganu navzdol prav takrat, ko smo domnevali, da smo na vrhu.

Po drugi strani, pa so se skozi ves ta čas, dogajale velike čustvene in osebne manipulacije. Kakršni koli odnos, bodisi čustven ali samo prijateljski, ki je v tem obdobju naletel na manjša nesoglasja, je bil podvržen manipulaciji iz ene in druge strani. Nenazadnje, ko je šlo karkoli narobe, smo mi vedno iskali razloge za in proti, znotraj sebe.

Z veliko začetnico smo naslavljali doživeto kot težavo in dokler nismo povsem razumeli in jo postavili v prostor dogajanja, nismo niti odnehali niti mogli iti naprej. Prav s tem, pa smo zapravljali svoj dragoceni čas. Ker pa smo to počeli, pa smo bili dovzetni za razne slikarje odnosov.

Ta na videz privlačna in hkrati težka energija dušne razdvojenosti, ko ni bilo nič dorečenega, se z mesecem hvaležnosti in osebnega osredotočenja, tudi zaključuje.

Junij pa je v letošnjem letu poseben tudi zato, ker bo vsem živečim, utelešenim dušam, dal priložnost, na eni strani uskladiti, nadaljevati ali zaključiti, na drugi pa bo v ospredju samoumevno dovoljenje, da začnemo znova. Nazorno bi lahko temu rekli, da je prišel čas osebnega skiciranja. Kar pa pomeni razmišljanja o tem, kaj si želimo, na kak način bomo to dosegli, kje želimo doseči največ in podobno.

Z vso svojo lahkotno energijo, nam mesec tudi poklanja kreacijo vsega, kar je. Z dodano energijo skrivnostne petice, pa v kolikor bomo zvesti sebi, svojim občutkom, svojim čutenjem in svojemu delovanju, nikakor ne bomo mogli skreniti s poti. Lahko se zgodi, da se bomo določenim občutkom, spominom in dejanjem, ki so nam pustila kar nekaj travm, z lahkoto nasmehnili.

Ta energija naše osebne lahkotnosti, pa nas bo dobesedno gnala naprej. Povsod bomo videli nove izzive, nove priložnosti, ki pa jih je vsekakor vredno uresničevati počasi in z dobrim premislekom. Nikamor se nam namreč ne mudi. Če smo živeli v času brezčutnosti, ko smo na trenutke imeli občutek, da se situacije dogajajo mimo nas, je zdaj več kot primeren čas, da končno pričnemo postavljati sebi lastne temelje.

Precej občutljivi bomo na čustvenih področjih. Kajti lahko se dogodi, da nas bo prav ta razlika v duhovni rasti, izmaknila iz premnogih odnosov, v katerih govorimo za mnoge tuj jezik. Pa čeprav vedno in povsod govorimo samo o svetlobi in dobrih stvareh. Tako kot smo mnogim, zaradi svoje svetlobe, v veliko breme, smo na drugi strani drugim lahko luč, ki kaže pot, da je njihovo življenje lahko polno in prav tako popolno kot ga želijo živeti.

Junij nam bo pokazal mnogo smernic, kako znova priti do sebe, kako se znova povezati s seboj in kako preprosto biti to kar si. Za konec pa naj pridam še to vodilo: ‘Sem hvaležen in hvaležnost kreira moj trenutek.’.

Naj ti bo lepo.

Uroš Adrian

Nam želite kaj sporočiti?
Z veseljem pričakujemo vaše sporočilo, mnenje, pohvalo ali predlog za izboljšavo na info@izprveroke.com