AktualnoUroš Adrian

TVOJA NAJVEČJA VREDNOST V BREZMEJNOSTI

Se ti je kdaj zgodilo ali bolje rečeno si imel občutek, da okolje diha tebe? Da ti enostavno primanjkuje tistega dobrega zraka, ob pomoči katerega, bi lahko ponovno vdahnil in se izrazil? Si se kdaj znašel na točki, ko ti je bilo vse znano, dogodek, okolica, ljudje, prostor?

Nič čudnega, se ne dogaja s tabo. Dogaja se le energijska umestitev v čas. In bolj kot si izven sebe, bolj ko okolica diha tebe, več signalov s strani Vodnikov, dobivaš. Vsi ti dejavu-i so namreč tukaj z namenom, da te umestijo v tvoj fizični čas in v tvoj fizični svet.

Čeprav ti želijo, spet po drugi strani izraziti podporo, saj te preko preko dejavu-jev opominjajo, kdo si, od kod prihajaš in kaj je pravzaprav tvoj višji namen. Tokrat ne bova o namenu, tokrat bova o trenutku. To pa zato, ker je za tvoj uspeh najpomembneje, da si v trenutku in da si dovoliš opazovati sebe.

Vem, da ti sedaj lahko nagaja pomislek, da se vsako  jutro pogledaš v zrcalo in vse kar vidiš, je kakšna kila več in poševen nos. Ampak, tukaj je tvoje bistvo. Kila več, pomeni preizkušnjo, tako kot te tudi poševni nos opominja, kako zelo poseben in edinstven si.

Če sva v preteklem  koraku, govorila o pomembnosti diha, dajva tokrat govoriti o pomembnosti čutenja. Dovoli si torej občutiti trenutek. Dovoli si čutiti, občutiti in čustvovati s sabo. Ti si namreč tisti, ki najbolje ve, kaj mu ustreza in kaj ne. Kakšen lesk ima modra barva in kakšen veliki pomen ima zate ljubezen.

Toliko kot nas je različnih ljudi na svetu, prav toliko je različnih odtenkov modre barve. Prav zato je še toliko bolj pomembno, da si dovoliš gojiti in vzgajati ta svoj odtenek. Vzgajaš ga prav preko čutenja. In preko čutenja tudi siješ. Tvoj sij je tisti, ki pritegne drugo Dušo, tebi sorodno ali tisto, ki ima zate posebno nalogo. S tem tvoj videz, vedenje o sebi, nima prav nobenega pomena.

Prav zato vedno govorim o tem, kako zelo je pomembno čustvovanje. Tega se ne zmoreš naučiti, niti o tem nič prebrati. To si moraš enostavno dovoliti biti. Biti čutenje, ker to si. Preko čutenja siješ in preko tvoje čutne izraznosti, te z neverjetnim ter nevidnim magnetizmom, te opazijo tudi drugi.

Zatorej, ni napaka, ko si žalosten, ko te iz nepovezanega sili na smeh, ko te tišči v želodcu tako močno, da bi izkričal vso to svojo bolečino. To si ti in to je tvoje življenje. Zato preprosto bodi bitje, ki kreira preko izraznosti, v objemu neverjetne čutnosti vsega, kar je.

Čutenje je tisto, ki sije in je neverjeten magnet, za tebi namenjene Duše. Za tiste, ki so ti resnično namenjene, zato da lahko skupaj zadihate v brezmejnosti. Za konec pa te naj povabim, da opazuj svoje čutenja, si jih dovoli izraziti in bodi to, kar čutiš. Morebiti si te občutke tudi zapiši. Tako ti bo tudi čas lahko pokazal, kdo si v času brezmejnosti.

Ne pozabi, preprosto bodi in zasij, ker je to tvoja največja vrednost.

Uroš Adrian