MY CHI – SHANA FOGIE

Zvezdni vpogled iz Prve roke – Za mesec julij 2024

V tem poletju boste postavljali temelje v partnerskih odnosih.

Julij je mesec, ko bo arhetip Ljubimca, simbol razmerij, močno prisoten v vaših življenjih. Stali boste na križišču, kjer boste izbirali med dvema potema, kar bo vsekakor prineslo čas zelo intenzivnih čustev in razmislekov.

Ali res sledite svojemu srcu? Ali sprejemate stvari resnično v danem

trenutku, tukaj in sedaj?

To so vprašanja, ki si jih boste morali zastaviti, saj zdaj postavljate temelje v odnosih, ki bodo oblikovali vašo prihodnost. V tem obdobju boste čutili močno potrebo po prevrednotenju vseh razmerij v svojem življenju. Nekatera boste želeli poglobiti, saj bodo kazala potencial za rast in izpolnitev. Tista razmerja, ki ste jih prerasli, pa boste lahko prekinili, ker ne služijo več vašemu razvoju in sreči.

Sploh vsi rojeni v znamenju Dvojčka, za vas velja, da so določena križišča s katerimi se srečujete zdaj, za vas resnično usodna, saj kreirate pot v življenju skozi izbiro. Naj bo čim boljša in kot namig, se odločite in pojdite na kakšen posvet. Ljubimca sta namreč simbol Dvojčkov, kar pomeni, da vas bo vibracija podpirala, k odločanju, saj gre za tehtanje med dvema možnostma, dvema stališčema, dvema smerema ali dvema osebama. Kaže lahko tudi na odločitve, katere ste zastavili, v obdobju Dvojčkov, od 21. maja do 21. junija. Jupiter, veliki dobrotnik je tudi v Dvojčkih, zato vas podpira in odpira vrata. Izkoristite priložnosti in se povezujte. Tehtali boste…

Katera izbira bi bila boljša ali kako spojiti v življenju dve možnosti, ki sta si mogoče popolnoma nasprotni v večjo celoto, pa naj bo to v poslovnem ali osebnem smislu?

To bo zdaj vaše največje vprašanje.

Vsi, ki slučajno sedite na »dveh stolčkih«, čas bo za razkritja.

Tudi sami boste lahko razkrinkani, saj se bodo pokazale vse vaše namere in poteze, ki jih delate. Največji izziv bo zdaj ego. No, ta vas lahko proti koncu leta obesi, če zdaj ne boste iskreni, v prvi vrsti do sebe. Čas bo tudi, da se odločite, kje v odnosih boste sedeli, pa ne samo naslednji mesec, ampak v življenju nasploh! Zdaj boste jasno spoznali, kaj potrebujete na čustvenem področju in česa si želite ter kaj je tisto, česar ne potrebujete in si ne želite. Za začetek bodite iskreni do sebe. Leto Pravice je, leto Resnice,

torej zdaj bodo lahko dejanja dovolj zgovorna, da se izkaže, kdo v resnici

ste.

Vprašajte se tudi sami, kaj izbirate zdaj vi! Tema, ki vas nagovarja, vam obljublja več… več pozornosti, več pomembnosti, več denarja, več uspeha, več prepoznavnosti, več prijateljev… Več, več, več… VEČ!… pleni vašo pozornost in vse bi naredila, kajti dela v smeri, da vas prepriča v blišč zlaganega sveta, matrice. Obljublja sanje, lažno osvoboditev pa vendar, če do danes niste postavili temeljev v življenju in nimate trdno začrtanih vrednot v življenju, se lahko zdaj pod težo preteklosti in karmičnih dolgov znajdete znova na začetku, povsem zlomljeni… na tleh. Kot vidite, se mnoge duše odločijo, da prodajo svojo Dušo ali pa izberejo najkrajšo pot iz tega sveta, kot je to bolezen, ki vodi v smrt.

Vsa teža, ki se zdaj zgrinja na vse nas, je samo jasen kazatelj, da se duše osvobajajo bremen.

Julij je mesec odločitev in kombinacija Merkurja v Levu ter prehod kraljevske zvezde Sirius prinaša edinstveno priložnost za sprejemanje pogumnih in vizionarskih odločitev. Ta čas nas spodbuja, da sledimo svojemu srcu in sanjam ter da izrazimo svoje resnične misli in občutke. Energija Siriusa nas podpira pri povezovanju z našo notranjo modrostjo in intuicijo, kar nam pomaga pri sprejemanju odločitev, ki so v skladu z našim najvišjim dobrim.

Medtem ko je Merkur v Levu, je pomembno, da izkoristimo to obdobje za izražanje svojih idej in načrtov. Bodimo drzni in se ne bojmo pokazati svojega pravega jaza. To je čas za navdihujoče govore, kreativne projekte in velike poteze.

Dovolimo si biti središče pozornosti in zasijati v svoji edinstveni luči.

Celoten julij bo prežet z energijo kraljevske zvezde Sirius, ki je naše

duhovno sonce

Ko se naše Sonce poravna s Siriusom, se odprejo portali svetlobe, ki omogočajo pretok informacij in energij iz višjih dimenzij. To je čas, ko lahko prejemamo globoka sporočila in uvide, ki nas vodijo na naši duhovni poti. Prehod Siriusa nam pomaga, da se spomnimo naše prave narave in naše povezanosti z vesoljem.

Da boste aktivirali svoje potenciale ali prebudili svoja zvezdna semena naredite Aktivacije DNK (https://www.mychi.si/izdelek/spletne- meditacije-aktivacije-dnk/). Bistvo aktivacije je aktiviranje »uspavanih« potencialov, ki jih posameznik nosi na latentni virtualni vijačnici DNK. Tu je izvorni zapis naloge, ki jo ima posameznikova Duša. Drugi pomemben vidik

tega meseca so »Pasji dnevi« ali dnevi brezčasja in zadnji dan v juliju, ko bo Sirius začenjal vzhajati pred našim Soncem.

Obrat Neptuna v Ribah na 29. stopinji v retrogradno fazo

Že zdaj se srečujemo s posebno intenzivnim obdobjem. Neptun, ki vlada sanjam, iluzijam in globokim duhovnim vprašanjem, potuje zdaj nazaj skozi zadnje stopinje Rib, tik pred prehodom v znamenje Ovna, kar se bo zgodilo šele marca 2025. Vsako leto je Neptun retrograden približno 5 mesecev, kar nam daje čas za introspekcijo in notranjo rast. Neptun bo retrograden do 7. decembra 2024. V tem času pa prinese…

Soočenje z realnostjo

Retrogradni cikel Neptuna prinaša povečano dojemljivost do notranjih svetov in skritih resnic. Čas bo za refleksijo, razmislek in duhovno rast. Izkoristimo to obdobje za introspekcijo in dovolimo, da nas vodi v globlje razumevanje nas samih in našega mesta v svetu.

Ta čas lahko prinese občutke neodločnosti ali negotovosti, saj smo prisiljeni soočiti se s stvarmi, ki smo jih morda potisnili na stran.

Morda se vam celo zdi, da se vaše sanje in ideali zamrznejo ali odložijo, vendar je to priložnost za ponovno oceno in preučitev, kaj je resnično pomembno. Med tem ciklom lahko doživimo trenutke razočaranja, ko se soočimo z resničnostjo, ki ne ustreza našim pričakovanjem. Lahko pridete v stik z vsemi lažnimi podobami sebe in drugih, razkrinkani boste. Vendar pa ravno ta razočaranja služijo kot katalizator za osebno odkrivanje in rast. Ko se soočimo z iluzijami in se zavedamo resničnosti, ki je pred nami, lahko najdemo nove in izboljšane poti, ki nas vodijo k bolj pristnim in izpolnjujočim ciljem. Neptunov retrogradni premik nas spodbuja, da pogledamo globoko vase in se povežemo s svojo intuicijo in duhovnostjo. Ta čas je kot sanje, ki se začnejo razkrivati, ko jih preučujemo. Čeprav se lahko počutimo nekoliko izgubljene ali zmedene, je to del procesa, ki nas vodi k večji jasnosti in razumevanju naše notranje resnice.

V obdobju, ko se Neptun mudi na karmični stopinji, so izzivi vezani na:

»Kako se nismo naučili soočiti s problemom in smo šli kar naprej?«

Pretvarjanje in beg pred očitno resnico, zanikanje problemov ali pretvarjanje, da to ne obstaja bo šlo tako daleč, da se bo morala vmešati roka Pravice. V tem času se bodo na globalni ravni najverjetneje dogajali dogodki vezani na preteklo obdobje, ko bodo odgovorni morali zagovarjati odločitve, ki so jih sprejemali v času globalnega eksperimenta, saj bodo zdaj žrtve iz tega obdobja zelo očitne. Odprte razprave sodišča, tožbe in obsodbe se bodo vrstile kot gobe po dežju.

Ta retrogradnost Neptuna bo na nas vplivala bolj kot prejšnja leta. To je posledica tega, da bo takrat Neptun že na 29 stopinji (kritična stopnja), ko začne svojo retrogradnost. Neptun plava v Ribah od leta 2012 in pripeljal nas je od opioidne krize do lažnih novic, pa vse do ogromnega dviga zavesti in duhovnosti. Zdaj, ko se Neptun pripravlja na svoj odhod iz znamenja Rib, lahko pričakujemo hiter razvoj teh tem, pa tudi medijev. Navsezadnje je širjenje informacij v množice Neptunovo kraljestvo. Ko bo Neptun povzročil razpad struktur, ki so nas vzdrževale od leta 2012, bo prejel veliko roko pomoči Urana v Biku, v celotnem retrogradnem ciklu. Ta šestmesečni sekstil Uran – Neptun bo pospešil duhovno prebujenje, ki ga doživlja ves svet, še posebej zato, ker tradicionalne religije postajajo zastarele, človeštvo pa poglablja svoje zanimanje za samoopolnomočenje in holistične prakse (Uran).

6. julija bo Mlada luna v Raku, ki oznanja čas za nove začetke

Mlada Luna v Raku prinaša obdobje čustvene prenove in novih začetkov, še posebej na področju odnosov. Rak, ki je vodno znamenje, vlada domu, družini in našim najglobljim čustvom. Ta faza Lune nastopi na 14 stopinjah Raka in bo imela največji vpliv na vse ljudi z osebnimi planeti in točkami na približno 10 do 18 stopinjah glavnih znamenj, kot so: Oven, Rak, Tehtnica in Kozorog.

Ko se mlada Luna nahaja v Raku, se osredotočamo na naše intimne povezave in osebno življenje, kar prinaša priložnosti za obnovitev in poglobitev odnosov.

Ta čas prinaša povečano potrebo po čustveni varnosti in povezanosti. S partnerji, družino in bližnjimi prijatelji bomo želeli deliti svoje občutke in izkušnje na globlji ravni. Energija Raka nas spodbuja, da poskrbimo za svoje najdražje in jim pokažemo, koliko nam pomenijo. To lahko storimo skozi majhne geste ljubezni in skrbi, kot so kuhanje domačih obrokov, poslušanje njihovih težav ali preprosto preživljanje kakovostnega časa skupaj.

Povečana čustvena občutljivost nam omogoča, da smo bolj odprti in ranljivi v svojih odnosih.

To je čas za odkrit pogovor o občutkih, strahovih in željah, kar lahko vodi k večji intimnosti in razumevanju. Mlada Luna v Raku je tudi priložnost za odpuščanje in reševanje preteklih zamer. Zdaj je pravi čas, da odpustimo stare rane in se premaknemo naprej z bolj odprtim in ljubečim srcem.

V smislu meseca odločitev bodo družinske odločitve v ospredju.

To lahko vključuje odločitev za spremembe v življenjskem prostoru, selitev, prenovo ali izboljšanje domačega okolja. Povečana čustvena jasnost nam

omogoča, da se bolje zavedamo svojih resničnih želja in potreb. To je čas za odločanje, ki temelji na globokem notranjem občutku varnosti in dobrobiti. Vsa energija nas bo podpirala, da postavimo zdrave meje v svojih odnosih. To vključuje prepoznavanje in izražanje svojih potreb ter zagotavljanje, da so spoštovane. Mlada Luna je vedno čas novih začetkov. V kontekstu Raka to pomeni nove začetke v naših čustvenih življenjih in odnosih. Morda se odločimo za začetek novega razmerja, poglobitev obstoječega ali preprosto izboljšanje načina, kako skrbimo za svoje čustveno dobrobit.

Mlada Luna v Raku nas spodbuja, da prisluhnemo svojemu srcu in čustvom ter da sprejmemo odločitve, ki nas vodijo k večji čustveni izpolnitvi in harmoniji. To je čas za obnovo in okrepitev naših najpomembnejših povezav, tako z drugimi kot s samim seboj.

Od 14. do 18. julija bo pomembna vaša naravnanost… saj prihajamo v cikel dni »brezčasja«.

Vsako leto se v sredini meseca julija aktivira prav posebna energija. Obstaja kar nekaj različnih verzij Egipčanskega koledarja, a ta, o katerem bom govorila jaz, izhaja iz konca Starodavne Egipčanske zgodovine. Najstarejši egipčanski koledar je bil verjetno lunaren in je bil posvečen Totu, bogu Lune in časa. Delitev koledarja je določal vpliv tega boga s ptičjo glavo. Vendar pa so Egipčani, zaradi težav usklajevanja lunarnega koledarja s solarnim ciklom, kasneje lunarno leto opustili in prevzeli solarno leto, dolgo 365 dni. Svečeniki, zvezdogledi, so ga pozneje razdelili na dvanajst 30-dnevnih mesecev, zaradi česar so imeli težave s 5-imi odvečnimi dnevi. Te dni so posvetili čaščenju sijanja zvezde stalnice Sotis, nam znane kot Sirius. Njen pojav je postal srčika egipčanskega sistema merjenja časa.

Stara egipčanska legenda pravi, da se je v zvezdo Sotis spremenila boginja Izis. Kot zvezda Sotis je bila vladarica začetku leta in tako se je egipčansko novo leto začelo tedaj, ko se je pojavila na nebu, v času poletnega solsticija tik pred sončnim vzhodom. Legenda še pravi, da v tem času Izis roti Nil, ki ga pooseblja bog Oziris, naj naraste in poplavi zemljo v puščavskem predelu ter ga pognoji s svojim vodovjem. Na ta način so veščine svečenikov zvezdogledov pri »branju« neba omogočile načrtovanje prihodnosti. Ko so ob zori na vzhodnem nebu opazili Sotis, so lahko napovedali poplave mogočne in oživljajoče reke Nil, prav tako kot govori legenda.

Sredi julija so tako dnevi, ki so povezani s tem, kako dobro boste nastavili svoj kompas… Zdaj bo vaša namera zelo pomembna, saj bo od nje odvisno kako dobro boste pognali svoje korenine.

To je 5 svetih dni, ki so povezani z namero in kako dobro boste nastavili svoje kompase. To so dnevi namere, kar pomeni: kako boste zastavili svoje življenje, odnose in pot naprej.

  1. julija je dan, ki mu vlada OZIRIS, egipčanski bog podzemlja. Na ta dan bo staro umrlo in rodilo se bo novo… zato nastavite svojo pozornost na konec starega in rojstvo novega.

Vodilo dneva bo: »Ko nebo poljubi Zemljo in Zemlja poljubi Nebo.«

  1. julija je dan vladavine HORUS-a, boga, ki ga ponazarja sokol. Ta vidik vam odpira vrata v to, kaj boste od zdaj naprej v življenju gledali in kaj boste izbrali…

Vodilo dneva bo: »Gledate? Pa tudi Vidite?«

  1. julija bo zavladal SET, bog kaosa in sile, tako bo dan posvečen globokemu čaščenju in spoštovanju…

Vodilo dneva bo: »Kjer je vaša pozornost, tam je rezultat.«

  1. julija nastopi vladavina IZIS, glavne boginje starodavnega Egipta, dan

bo posvečen magiji in manifestaciji.

Vodilo dneva bo iz Shanine knjige Orakelj odGovori, ki pravi:

»Ona je Njegova kreatorka… je ženski vidik celotnega Stvarstva. S svojo magično Močjo oživlja in je prinašalka Novega… Življenja. S svojo čarobnostjo je oživila svojega moža boga Ozirisa, ki ga je s svojo neizmerno Močjo našla in s poljubom oživila. Isis je energija usklajevanja Duha in Materije, volja – Očeta/Matere – v manifestaciji. Je duhovna inteligenca in abstraktna Univerzalnost Misli. Isis je snov, Njegova oblika in Njegovo bistvo… je Inteligenca, ki izraža Njegovo »moč in voljo« in prinaša čisto Modrost. To, lahko vnese povsod in z Njo prežema vse, kajti Modrosti je dih Sile… Očeta/Matere.«

  1. julija nastopi vladavina NEPHTIS… sestra dvojčica boginje Izide, žena Seta… na ta dan lahko pridete do razumevanja, kako spremeniti situacije, vaš vpliv na ljudi, in da svoje vizije in sanje spravite na kolo Resničnosti. Predstavlja cikel smrti in ponovnega rojstva… feniks in Vstajenje. S tem se krog svetih julijskih dni zaključi.

Vodilo dneva bo: »Izberi Luč… izstopi iz teme.«

21. julija nastopi Polna Luna v Kozorogu, ki nas bo soočala z ravnovesjem med brezpogojno in pogojno ljubeznijo

Ta Luna bo imela zelo velik in močan pomen. Polna luna nastopi, ko Sonce v Raku tvori opozicijo z Luno v Kozorogu. Taka pozicija je bila tudi v juniju,

  • junija 2024, ko je bila Polna luna na 1. stopinji Kozoroga, julijska zdaj pa nastopi na 29 stopinjah Kozoroga. Če ste v juniju nekaj na novo aktivirali, boste zdaj stopali na pot karmičnega odpuščanja in soočanja. Sonce je v nasprotnem znamenju na isti stopinji Raka in vpliva na planete na približno 25 do 30 stopinjah glavnih znamenj: Oven, Rak, Tehtnica in Kozorog in 0 največ na 3 stopinje stalnih znamenj, ki so: Bik, Lev, Škorpijon in Vodnar.

Spomnite se, kaj ste odpuščali, kje je bil vaš fokus in tema takrat? Vsi, ki ste bili takrat z nami na Krvavcu, veste kako izjemne so bile energije na ta dan. Znova se ponavljam, kakšna dinamika bo ponovno aktualna…

Tako kot v juniju, Polna luna ponovno osvetljuje konflikt med koreninami (Rak) in potjo (Kozorog). S polno luno pride do simbolične »osvetlitve« v naših življenjih, čustvenih razkritij, saj izbruhnejo v našo zavest čustva. Zdaj bo idealni čas, da izrazimo, kaj čutimo in odpustimo vse, kar je poVezano s koreninami, transgeneracijsko prtljago in usmerimo namere v skladu željene poti. Polna luna v Kozorogu prinaša čas globoke introspekcije in odločnosti, saj razkriva resničnost naših situacij, ne glede na to, kako težke ali zapletene so.

Dovolite si, da se soočite z resničnostjo svoje situacije, prevzemite odgovornost nad svojim življenjem in smerjo, v katero greste.

Ta polna luna vas spodbuja, da z jasnim umom in trdno voljo prepoznate in sprejmete svoje izzive. Energija zemeljskega Kozoroga vas podpira pri vzpostavljanju trdnih temeljev za prihodnost. To je odlična priložnost za očiščenje slabih navad ali tistih vzorcev, ki vas držijo v stagnaciji ali v ponavljajočih se krogih. Kozorog, znan po svoji disciplini in vztrajnosti, vas bo vodil k preobrazbi in osvoboditvi od vsega, kar vam ne služi več.

Čas je, da prekinete cikle karme in ustvarite Novo pot naprej.

V tem času je pomembno, da razumete polarnost, ki se na osi Rak-Kozorog dogaja.

Tudi v tem mesecu Polna luna osvetljuje konflikt med koreninami in smerjo, kam gremo.

Rak predstavlja zasebno življenje, varnost, potrebo po domačem okolju in nego. Kozorog pa simbolizira javno življenje, kariero, ugled in odgovornost. Ta Polna luna vas vabi, da najdete ravnovesje med temi dvema vidikoma svojega življenja. Potrebujete toplino in podporo doma, hkrati pa morate izpolnjevati svoje ambicije in prevzemati odgovornost v zunanjem svetu.

Navezanosti in ljubezni vlada Rak, medtem ko Kozorog vlada dosežkom, nagradam in kaznim. Polna luna v Kozorogu je idealen čas, da pregledate svoje osebne in profesionalne odnose. Ali prejemate in dajete dovolj ljubezni in podpore? Ali sledite svojim ciljem in sprejemate odgovornost za svoje življenje? Vesolje je na vaši strani, zato izkoristite to energijo za dosego harmonije med vašimi notranjimi čustvi in zunanjimi obveznostmi.

Zdaj je čas, da se odločite, kakšno pot želite naprej.

S Polno luno v Kozorogu imate moč in podporo, da ustvarite trdne temelje za prihodnost, prekinete stare vzorce in začnete na novo.

Verjemite vase, prevzemite odgovornost in stopite na pot osebne in duhovne rasti. Vesolje vam stoji ob strani in vas podpira na vsakem koraku.

Izziv, ki vam ga je servirala na pladenj junijska Polna Luna je, da ste med tem lahko trdno pristali na realnih, trdnih tleh, saj ste spoznali, da ste popolnoma zaslepljeni verjeli v iluzijo vaše »zrežirane« resničnosti, ki se je zdaj razblinila, kot milnat mehurček, kar je v juniju povzročil namreč kvadrat z Neptunom, ki je aktiviral Luno.

Polna luna prinaša plodno in ambiciozno obdobje.

Julijska lunacija se povezuje s Plutonom in harmonično sodeluje z Neptunom, Marsom in Uranom, kar nakazuje, da imamo podporo, odločnost in sredstva za uresničitev svojih sanj. Ta polna luna, se pojavi na zadnji stopinji Kozoroga, karmični stopinji kar daje veliko večjo težo, saj bi nekako zaokrožila naše občutke v smislu kako z nadaljnjimi zadevami, ki jih je treba upoštevati.

V primerjavi s Polno luno prejšnjega meseca, ko smo bili sveži in še vedno malo naivni, lahko zdaj doživimo močna, dobro oblikovana spoznanja, morda celo soočenje »z zadnjo besedo« ali odločilnimi razodetji o aktualni zadevi.

26. julija do 29. decembra 2024 nastopi retrogradni Kiron – to bo čas aktivnega dela na RANI

Ob koncu julija naredi obrat v retrogradno fazo še Kiron, asteroid, znan kot ranjeni zdravilec. Retrogradna faza prinaša čas, da se negujemo in ljubimo kljub svojim ranam. Daje nam priložnost, da se vrnemo na tiste dele sebe, ki so bili izpostavljeni zaradi travme ali rane.

Omogoča nam čas za prebavo, integracijo in razmislek o načinih, kako lahko napredujemo in zacelimo svoje bolečine. Daje nam priložnost, da se vrnemo k delom sebe, ki so bili izpostavljeni zaradi travm ali ran.

S Kironom v Ovnu nas spodbuja, da sprostimo svoje strahove in se borimo naprej. Kiron je znan kot ranjeni zdravilec, saj se je naučil izkoristiti in ljubiti svoje rane kot del sebe, namesto da bi želel, da bi bile stvari drugačne.

To je naša priložnost, da v svoje življenje vcepimo to vrsto sprejemanja in se naučimo, kako preoblikovati svoje rane v vir moči in modrosti.

V tem obdobju retrogradnosti je pomembno, da si vzamemo čas za refleksijo in samospoznavanje. Lahko se pojavi potreba po tem, da se vrnemo k preteklim izkušnjam in jih ponovno premislimo. To nam omogoča, da se osvobodimo starih bolečin in jih integriramo v svojo celostno zgodbo.

S tem procesom lahko pridobimo globlje razumevanje sebe in svojih izkušenj ter odkrijemo nove načine, kako napredovati in se zdraviti. V ta namen sem za vas pripravila Poletni seminar – Prebujenje Zdravitelja v nas: Kironska Rana, partnerski odnosi in družinska Travma (https://www.mychi.si/izdelek/poletni-seminar-2024/ )

Pred nami se odpira čas za globoko osebno rast in ozdravljenje, ko lahko razvijemo večje sočutje do sebe in drugih.

Sirius začne vzhajati 31. julija, ponovno pa bo viden 7. avgusta, ko se poravna skupaj s Soncem, dan prej, pa še z zvezdo Regulus. Tako se na Zemljo zlije val zelo intenzivne energije, ta močan vpliv, pa je potem prisoten približno dva tedna. A več o Levjem portalu, naslednji mesec.

In za konec…

V juliju bo iskrenost do samega sebe prvi korak k jasnosti in

ravnovesju, ki ju potrebujete za sprejemanje pravih odločitev.

Odločitve, ki jih delate iz ega, vas bodo lahko celo stale življenje, saj boste skrenili na stran poti svoje usode in tam boSte v objemu Teme, izpolnili njen namen. Julij vam ponuja priložnost, da se povežete s svojo notranjo Resnico in ustvarite življenje, ki je v skladu z vašimi najglobljimi željami, danostjo, ki jo imate in potrebami. Delajte na sebi in izberite pot, ki jo Čutite v svojem Srcu. Delajte na opolnomočenju svojega notranjega zdravilca, sprejmite svojo rano, odpuščajte in sledite Srcu, kajti čas odločitev je čas ločitev od vsega, kar niste več. Odločitve pa vam odpirajo vrata v povsem nove izbire, priložnosti in odpirajo vrata v Novo življenje.

V avgustu, pa nas čakajo zelo konkretne spremembe!

Ohranjajte visoko naravnanost. Iz srca, Shana