Elementum

Slovenski nogometni junaki na Euro 2024 in ekskluzivni srebrnik PODJETJA ELEMENTUM

Veliko srce, zaupanje vase in močna želja so pripeljali do tega, da so naši junaki ugnali še kako velike ase in se uvrstili na evropsko nogometno prvenstvo Euro 2024 v Nemčiji. Ta izjemni dosežek so obeležili s posebnim sodelovanjem med Nogometno zvezo Slovenije in podjetjem Elementum.

Predstavljamo ekskluzivni srebrnik

V čast temu zgodovinskemu uspehu je nastal srebrnik iz najvišje čistine srebra. Ta edinstveni kos kovanca, izdelan v omejeni seriji 1.000 kosov, predstavlja simbol slovenske nogometne pravljice in je hkrati priložnost, da podprete naše nogometaše na njihovi poti k novim zmagam.

Zakaj naročiti srebrnik?

  • Simbol povezovanja: Srebrnik je simbol naše podpore in enotnosti v navijanju za slovensko reprezentanco.
  • Popolno darilo: Idealno darilo za vsakogar, ki je navdušen nad nogometom ali zbiranjem.
  • Investicija: Omejena serija in visoko povpraševanje povečujeta vrednost srebrnika.
  • Visoka kakovost: Izdelan iz čistega srebra (999/1000) z natančno izdelanimi motivi.
  • Omejena serija: Na voljo le 1.000 srebrnikov, kar zagotavlja ekskluzivnost.

Podoba srebrnika

Ekskluzivni srebrnik, težak 15 gramov in premera 37 mm, vključuje reprezentančni logotip s slovenskim grbom, petimi krogi, ki predstavljajo nogometne žoge, ter napisom “Slovenija NZS”. Osrednji motiv je stilizirana podoba Triglava, najvišje gore v Sloveniji, obkrožena z letnico 2024 in napisom “Evropsko prvenstvo v nogometu – Nemčija 2024”.

Kako naročiti?

Naročite svoj srebrnik zdaj in postanite del zgodbe o uspehu slovenske reprezentance na Euro 2024. Poleg tega del prihodkov od prodaje prispeva k podpori slovenske nogometne reprezentance. Ob vsakem nakupu prejmete tudi certifikat s serijsko številko. Srebrnik je na voljo za nakup tudi v uradni trgovini Nogometne zveze Slovenije 11Teamsports.

Nakup srebrnika – https://trgovina.elementum.si/index.php?kateg=NZS-srebrniki

Podprite slovenske nogometaše

Pridružite se zgodbi uspeha slovenske nogometne reprezentance z unikatnim srebrnikom, ki bo postal dragocen spomin na zgodovinski uspeh.

Naročite svoj srebrnik zdaj in podprite slovenske nogometaše na poti k novim zmagam!