AktualnoAmbasadorIzpostavljenoWerner iz prve roke

Pozdravljeni na moji novi spletni strani

Končno je tukaj naša težko pričakovana spletna stran Iz prve roke.

Tukaj bom z vami delil svoje izkušnje in vam pomagal k boljšemu življenju.

Dragi moji…moja ..naša družina  IZ PRVE ROKE je zaživela in se bliskovito širi:)

Zaradi situacije v kateri se nahajamo…sem bil primoran narediti korak naprej v mojem življenju in mogoče je moralo priti do tega trenutka, da sem se odločil razširiti svoje delovanje v kreativni marketing… sam sem to nekako uspešno vpletal skozi koncerte in mojo glasbeno kariero 30 let… vložil ogromno dela…truda…denarja in pridobil povratno zaupanje ljudi v  ime “branda” Werner, predvsem v človeka, ki je vedno iskren in ne pove tisto, kar bi mnogi želeli slišati, ampak vedno in zgolj RESNICO.

Ta srčnost in iskrenost me je večkrat veliko stala, še več pa dala. Tako mi je Corona pripeljala na pot nova poznanstva in zaupanja top brandiranih podjetij s katerimi vam bomo predstavljali proizvode..se igrali… vas razveseljevali… se izobraževali  in s skupnimi idejami  ustvarjali KREATIVNI MARKETING, združevali in mrežili podjetja, potrošnike in srčno podpirali drug drugega kot ena velika družina.


Na Slovenskem trgu obstaja ogromno kvalitetnih podjetij, ki imajo kvalitetne  proizvode, ki morda ne dosežejo potrošnikov zaradi velikih korporacij, ki vlagajo ogromna sredstva v reklame in na ta način potisnejo manjša podjetja v kot in jim onemogočijo predstavitev izvrstnih produktov ali storitev. Zaradi tega sem se domislil, da podjetja in njihove proizvode približamo potrošnikom na malo drugačen način… Da smo družina, kjer bodo tudi podjetja podpirala drug drugega in istočasno povezovala in informirala potrošnike o svojih storitvah ali produktih ter skupaj ustvarjali pozitivno in lepo zgodbo, združeni v eno veliko družino z imenom IZ PRVE ROKE.

 

Nam želite kaj sporočiti?
Z veseljem pričakujemo vaše sporočilo, mnenje, pohvalo ali predlog za izboljšavo na info@izprveroke.com