Modrosti tedna

Počitek pri Klari

Odkrivanje notranjega miru in novih energij

Potrebno je, da se odločimo za trenutek zase in za svoje duševno blagostanje, in se odpravimo na potovanje, ki nas lahko popelje daleč v notranjost našega bistva. Tako je bilo tudi za naju z Andrejo, ko smo se odločile obiskati Klaro v Ljubljani, ki svoj prostor in izjemno znanje deli z vsemi, ki iščejo razumevanje, zdravljenje in notranji mir.

Ob prihodu nas je Klara pozdravila s toplino in iskrenim zanimanjem za naša čustva in stanje duha. Njene prve besede so bile kot nežen objem za naše duše, saj je takoj izrazila svoje občutke, ki so se dotaknili globoko in nas hkrati navdušili. Bila je kot ogledalo, ki je odražalo našo notranjost, a hkrati nam je ponudila novo perspektivo, polno ljubezni in razumevanja.

Sledila je terapija, ki je bila kot potovanje skozi čas in prostor naših misli in čustev. Klarina karmična diagnostika je kot luč, ki osvetljuje temne kotičke naše preteklosti, omogoča pa nam tudi, da se soočimo s svojimi strahovi, dvomi in bolečino. V teh štirih urah smo doživele globoko sprostitev in osvobajajoč občutek, saj smo pustile za sabo bremena, ki so nas ovirala na naši poti.

Počitek pri Klari ni zgolj fizični počitek, ampak globoko duhovno doživetje, ki nas je napolnil z novo energijo in zavedanjem. Hvaležne, saj smo se naučile sprejemati sebe takšne, kot smo, in se odpirati novim možnostim in premikom v življenju.

Ob slovesu smo se poslovile v novih energijah, polne zavedanja in notranjega miru. Zahvaljujemo se Klari za njeno modrost, ljubezen in neizmerno podporo na naši poti osebnostne rasti. Počitek pri Klari ni le trenutek oddiha, ampak popotovanje k sebi in k izpolnitvi.

Pripravila: DS
Foto: Zasebni arhiv