KING AMBASADORPekarna PečjakZdravo življenje

PEKARNA PEČJAK je novi king ambasador Iz prve roke

Werner priporoča iz prve roke!

Jedi, ki jih preprosto vsak naredi.

Pekarna Pečjak je družinsko podjetje katerega začetki segajo v leto 1972, ko je njen ustanovitelj gospod Stanislav Pečjak ustanovil obrat za proizvodnjo keksov. Podjetje vodijo člani druge generacije družine Pečjak, ki skrbijo za ohranjanje vrednot družinskega podjetništva, za visoko kakovost surovin ter vrhunski okus izdelkov. V osrčju dela Pekarne Pečjak je vedno človek – kot zaposleni, kot kupec in kot del skupnosti, v kateri delujejo.

Werner priporoča iz prve roke!

Izbira visoko kakovostnih sestavin je osnova za izdelavo vseh izdelkov. V Pekarni Pečjak ni prostora za nadomestke temveč le naravne sestavine, kot so sveža skuta, smetana in jabolka, prav tako tudi kakovostno meso, jajca in orehi. Izdelki Pekarne Pečjak imajo bogat nadev, vsebujejo le jajca talne reje, prednost dajejo tudi lokalno pridelanim sestavinam. Pri razvoju novih izdelkov se izogibajo nepotrebnim dodatkom in svojim kupcem želijo ponuditi visoko kakovostne in okusne izdelke. Kakovost izdelkov potrjujejo tudi zlata odličja za odlične pekovske izdelke, ki jih vsako leto podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije in katerih prejemnik je tudi Pekarna Pečjak.

Tradicija, podjetje
družinskih vrednot

Pekarna Pečjak več kot štiri desetletja oskrbuje slovenski trg s prehrambnimi izdelki najvišje kakovosti. Podjetje, v katerem so cenjene družinske vrednote in ki svoje zaposlene razume kot del širše družine.

Pekarna Pečjak sledi trendom, spremenjenim potrošnim navadam kupcev in vzorno skrbi za kupce z zdravstvenimi omejitvami. Pekarna Pečjak razvija tudi specialne linije izdelkoveko/bioveganskoizdelki brez jajc in mlekaizdelki s funkcionalnimi lastnostmi

BUČNI BUREK Z JABOLKI – novost Pekarne Pečjak! Pripravljen z nadevom zanimive kombinacije slovenske muškatne buče in sveže naribanih slovenskih jabolk. 🍎 Odličen za vse, ki obožujete znane okuse s pridihom novega. Primeren tudi za vegane. 🥰


IZBRALI SMO NEKAJ NAJBOLJ SLASTNIH RECEPTOV Z IZDELKI PEKARNE PEČJAK

Poglejte si na njihovem Youtube kanalu, kjer imajo zbrano veliko video receptov, da boste lahko kaj slastnega skuhali:
KLIKNITE ZA POSNETKE

Okusite izdelke Pekarne Pečjak: jedi, ki jih preprosto vsak naredi!

Najboljše za vas, za takoj ali za pripravo doma.

    Nam želite kaj sporočiti?
    Z veseljem pričakujemo vaše sporočilo, mnenje, pohvalo ali predlog za izboljšavo na info@izprveroke.com