AktualnoIzpostavljenoModrosti tedna

Največji HIT v njegovi karieri

Werner ne bi mogel biti bolj zadovoljen s tem, kar se mu dogaja. Pred tremi leti se je njegovo življenje povsem spremenilo.

Foto: osebni arhiv

Z dvigom vibracije je spoznal nove, srčne ljudi, ki gledajo na svet z drugačnega zornega kota. Končno brez dlake na jeziku pove vse, kar čuti. Glasno govori resnico in ni gastrahin se ne obremenjuje več s tem, ali koga to moti. Končno mu ni potrebno biti kot javni osebi všeč večini ljudi. Naposled je tisto, kar je od nekdaj želel. biti samo človek. Ljudje ga ne gledajo več samo kot zvezdnika, glasbenika, ampak kot srčnega človeka.

,,Mislim, da sem z izpostavljanjem zadel največji HIT v karieri in prek tega spoznal najbolj ljubeče ljudi, ki živijo v Sloveniji,,

Vedno pravi čas za nove izzive

Ni se popolnoma umaknil z glasbenih odrov, je pa dozorel kot človek in glasbenik. Dosegel je vse, o čemer je sanjal. Prišel je trenutek, da svojo blagovno znamko Werner, ki jo je gradil in negoval vsa ta leta, začne tržiti na drugačen način. Tako je nastal njegov portal Iz prve roke, kjer kot ambasador predstavlja podjetja, njihove izdelke, storitve,…… Ljudje mu zaupajo, njegova iskrenost in spontanost, ki mi je bila večkrat ovira, pa sta sedaj v prid. Velika čast mu je predstavljati ugledna slovenska podjetja, ki so v njegovi družini, širiti dober glas o njih in njihovih izdelkih ter se na m alo drugačen način približati potrošniku. Na popolnom adrugačen način se loteva digitalnega marketinga, saj želi biti povezovalec med podjetji in na portalu Iz prve roke objavlja samo dobre novice ter širi pozitivne vibracije. Verjame, da bomo s skupnimi močmi in medsebojnim podpiranjem laže dosegli nove zmage. ,,Prihajajo novi časi, ko bo štelo samo dobro delo in pošteno srce.,, je prepričan očka najstniške hčerke.

Foto: osebni arhiv

Podvojil se mu je krog sledilcev in oboževalcev in zdaj je njegovo srce veselo in ponosno. Zavedal se je, da njegovo poslanstvo v tem življenju ni samo zabavati množice in razdajati srce, ampak tudi to, da se izpostavi za dobro sočloveka. V tej novi misiji zelo uživa.

Zaupanje in iskrenost

,,Kanenas je moje sonce in s svojimi žarki mi polepša vsak dan. Čas ane morem ustaviti in vsak dan je večja. Trudim se, da najin odnos temelji na zaupanju in iskrenosti, kar mi za zdaj uspevsa. Poskušam jo razumeti in slediti toku, a so danes drugačni časi. Večkrat je to zelo težko, saj je veliko čeri. Zato sta toliko pomembna zaupanje in iskren odnos,, pravi ponosni očka in hitro doda, da je Kanenas zelo radovedna najstnica, ki obožuje živali in si želi bitoi veterinarka. Hkrati pa je zelo vztrajna in požrtvovalna športnica, ki petkrat tedensko trenira odbojko in si želi zaigrati tudi za slovensko reprezentanco. Poleg tega se zelo rada potaplja, pri desetih letih je naredila tečaj OWD in skupaj z očetom uživa na potopih. Nepozabne spomine imata na 14 potopov na Ras Mohamedu v Egiptu. To je prelep nacionalni park na Sinaju z enim od najlepših koralnih grebenov na svetu. Vesel sem da lahko skupaj počneva veliko stvari. ,,Poskušam ji biti v oporo, tako kot so bili moji starši meni. Dovolim ji sanjati, kot so mi dovolili oni. Sicer me zna tudi vrteti okoli prsta, na kar me opozori moja Andreja. To ji uspe s pogovorom, ki se začne takole: Ati, sedi. Nekaj bi ti rada povedala…….,, še prizna za konec.

vir: slovenskenovice.si

Nam želite kaj sporočiti?
Z veseljem pričakujemo vaše sporočilo, mnenje, pohvalo ali predlog za izboljšavo na info@izprveroke.com