AktualnoIzpostavljenoModrosti tednaNecenzurirano

“Krotilec trebuščka”: Napitek za spomladansko čiščenje telesa

Glavna sestavina napitka je ananas, ki je poln vitamina C in deluje kot naravni diuretik.

Sonce nam je naklonjeno, dnevi se daljšajo in že kratki sprehodi v naravi, nam napolnijo baterije. Poleg tega lepo in toplo vreme povečuje tudi željo po sadju, zelenjavi in ​​hladnejših živilih, ki so idealna izbira, ko si zaželimo osvežitve.

Še posebej odlična izbira so smutiji, ki poleg tega, da so osvežilni, pomagajo tudi pri hujšanju, so dobri za kožo, zmanjšujejo težave z napihnjenostjo, oskrbujejo celice s hranili in pripomorejo, da je naš trebuh bolj raven.

Obstaja cela vrsta napitkov, ki čistijo telo škodljivih snovi. Recept za enega takih napitkov preberite spodaj. Imenuje se “krotilec trebuščka” in njegove sestavine ni problem dobiti in jih morda že imate doma. Glavna sestavina napitka je ananas, ki je poln vitamina C in deluje kot naravni diuretik, ki telo odpravlja toksinov. O koristih limone se veliko in pogosto govori, vendar bomo še enkrat ponovili, da gre za citrus, ki je bogat z minerali in vitamini, pomembnimi za zdravje.

foto: Shutterstock

Tako cimet kot ingver sta dodatka, ki med drugim delata čudeže pri prebavi.

Sestavine za “krotilca trebuščka”:

1 skodelica ananasa – svežega ali konzerviranega
1/2 stisnjene limone
1 čajna žlička mletega ingverja
1 čajna žlička cimeta
2 skodelici vode

Priprava:

Nasekljan ananas skupaj z ostalimi sestavinami samo dajte v blender, dobro premešajte in uživajte v osvežilnem napitku in vseh blagododejnostih, ki jih napitek prinaša.

vir: www.zadovoljna.net

Nam želite kaj sporočiti?
Z veseljem pričakujemo vaše sporočilo, mnenje, pohvalo ali predlog za izboljšavo na info@izprveroke.com