AktualnoAmbasadorIzpostavljenoModrosti tednaPraktičnoWerner iz prve roke

Kako postati magnet za srečo?

Vsak trenutek, dogodek, interakcija in reakcija vpliva na našo splošno raven energije in počutje. Vsaka odločitev, ki jo naredimo, zviša ali zniža našo vibracijo.

“Če želite odkleniti skrivnosti vesolja, pomislite nanje kot na energijo, frekvenco in vibracijo.” – Nikola Tesla

Ta Teslin citat v enem stavku opisuje celotno vesolje, pa tudi vse nas v naši naravni obliki – energiji! Vsak trenutek, dogodek, interakcija in reakcija vpliva na našo splošno raven energije in počutje. Vsaka odločitev, ki jo naredimo, zviša ali zniža našo vibracijo.

In ker smo vibracijska bitja, se vsak dan nenehno spreminjamo, ker energija nikoli ne ostane enaka. Ko smo blagoslovljeni z “dobrimi” dnevi, se naša vibracija bolj nagiba k pozitivni strani. Kaj pa dnevi, ko se zdi, da nič ne gre v pravo smer?

Foto: Pexels.com

Ne skrbite! Z vami bomo delili 5 načinov, s katerimi boste z redno vadbo dvignili svojo vibracijo v le nekaj minutah:

Foto: Pexels.com
  1. Osredotočite se na sedanji trenutek:

Življenje v sedanjosti je najmočnejši vir vaše moči in energije! Če razmišljate o prihodnosti ali se nenehno spominjate preteklosti, zapravljate energijo, ki vam je v tem trenutku na voljo. Ko se osredotočite na svoje dihanje, se začnete zavedati svojega uma …

  1. Osredotočite se na dihanje

Da bi takoj oblekli »energijsko majico«, preprosto zaprite oči in se osredotočite na vdihe in izdihe. Ta vadba vas poveže s središčem vaše duše in telesa, sprosti živčni sistem in dvigne zavest o bivanju v sedanjem trenutku. Ko se osredotočite na svoje dihanje, se začnete zavedati svojega uma, kar vam pomaga, da se zlahka premikate od ene misli do druge. Vadite redno, dokler vaš um tega ne sprejme kot najpreprostejše možno dejanje.

  1. Osredotočite se na naravo

Ko ste slabe volje, ko čutite, da je vaša vibracija nizka, se povežite z energijo narave, ki vas bo hitro vrnila v stanje ravnovesja. Narava je kot dvigalo, ki te takoj popelje na nivo dobre volje. Najbolje bi bilo, če preživljanje časa v naravi postane vaš vsakodnevni »ritual«. Odvisno od tega, kje ste, lahko:

  • Pojdi na plažo
  • poglej zvezde na nebu…
  • pojdite v park in se sprehodite
  • uživati ​​v vrtu polnem cvetja
  • meditirajte na prostem

To je le nekaj idej, vi pa lahko uporabite svojo kreativnost pri »druženju« z naravo, uživanju v njeni lepoti in dvigovanju svojega vibracijskega stanja.

  1. Osredotočite se na navdihujoča dejanja

Ste tudi vi vsak dan vključeni v večopravilne akcije? Poskušate dokončati vse naloge na seznamu? Včasih se zdi, da so seznami daljši, čas pa vse krajši. Kako to rešiti? Osredotočite se na navdihnjeno dejanje!

Postavite prednost in se lotite tistega, kar se vam v tistem trenutku zdi najpomembnejše ali najbolj zanimivo.

  1. Osredotočite se nase

Sami ste odgovorni za svojo energijo! Vaše vibracijsko stanje privlači izkušnje, ki so na isti vibraciji kot vi. Vzemite si čas za razmislek o svojih občutkih. Obstaja napačno prepričanje, da če občutek ni pozitiven, ga je najlažje potisniti »pod preprogo«.

Za dosego duhovnega vzpona pa je ena ključnih stvari, da sprejmemo vsa svoja čustva. Ko boste sposobni razumeti, zakaj se v vas prebuja slabo čustvo, ga boste lahko »spustili« in se vrnili v naravno pozitivno stanje veselja in ljubezni.

Ko ste na visokih vibracijskih frekvencah, postanete magnet, ki privlači ljubezen, bogastvo, pozitivne izkušnje, dogodke in odnose.

Vir: https://pozitivanstav.com

Morda vas bo zanimalo tudi…

Related posts
AktualnoModrosti tedna

NARAVNA ČAROBNOST ŽELIŠČ - Svežina Mete, Mir Melise in Toplina Lipe!

Ko se zima razkazuje v svoji hladni preobleki, je čas, da svoje zdravje podprete z naravnimi močmi…
Preberite več
AktualnoModrosti tedna

DARILA ZA VALENTINOVO - ideje za nepozabna darila za vašo ljubljeno osebo

Čeprav je ljubezen nekaj, kar se izraža skozi vsakdanja dejanja in besede, je valentinovo…
Preberite več
AktualnoModrosti tedna

VALENTINOVO - Praznik ljubezni in povezovanja

14. februar, datum, ki ga vsako leto nestrpno pričakujejo zaljubljenci in tisti, ki praznujejo…
Preberite več

Nam želite kaj sporočiti?
Z veseljem pričakujemo vaše sporočilo, mnenje, pohvalo ali predlog za izboljšavo na info@izprveroke.com