AmbasadorBiostileLepota in zdravjePodjetja se predstavljajo

Andreja priporoča iz prve roke: Kolagen je protein mladosti

Andreja priporoča iz prve roke: Kolagen je protein mladosti

Toplo pomladno sonce v nas prebudi željo po novih dogodivščinah in nas napolni z elanom! Če vaše telo potrebuje malce pomoči, da se prebudi iz zimskega spanca, je tu prehransko dopolnilo Collagen Powder BlendHidrolizirani kolagen iz kar petih naravnih virov!

Poskrbel bo za lepšo kožo, lase, zobe in splošno boljše počutje! Mešanica, obogatena z vitaminom C, gorsko smolo šilajit, kurkuminom, organskim silicijem ter drugimi snovmi, bo pripomogla k obnovitvi tkiv v telesu. Naravna aroma manga in pomaranče pa bo ustvarila prijetnejši okus!

Kolagen je glavna beljakovina človeškega telesa

Kolagen je najbolj zastopana beljakovina v človeškem telesu in predstavlja kar 30 % vseh beljakovin. Kolagen je pomemben gradnik kože, mišic, las, zob, sklepnega hrustanca in vseh vezivnih tkiv. Lahko bi celo rekli, da »drži naše telo skupaj.«

Nastajanje naravnega kolagena se v človeškem telesu upočasni po dvajsetem letu, kar najprej opazimo na koži, ki postaja suha in upadla, pojavijo se gubice, nohti postanejo krhki in lomljivi, lasje pa redkejši in tanjši.

Upad kolagena v telesu se odraža tudi v oteženem gibanju, saj se zmanjšuje količina kolagena v sklepnem hrustancu in kitah ter tudi v mišičnih vlaknih, ki postajajo vedno manj prožna, mišična masa pa začne upadati.

Zaradi pomembne vloge kolagena v našem telesu, je postal tudi zaželena sestavina v kozmetičnih izdelkih kot tudi prehranskih dopolnilih.

Hidrolizirani kolagen se v telesu najbolje absorbira

Raziskave so pokazale, da se delci hidroliziranega kolagena odlično absorbirajo in v veliki meri nepoškodovani prehajajo v kri in se kopičijo tam, kjer ga naše telo najbolj potrebuje.

“Oba z Andrejo sva preizkusila kolagen in počutiva se bolje kot še nikoli!”

Čudežna sestavina v svetu zdravja in lepote!

Kolagen za kožo

Ker kolagen sestavlja okoli 70% kože, poskrbi da je le-ta prožna, sijoča in mladostnega videza. Kar hitro pa se ob njegovem pomanjkanju, pokažejo neprijetne posledice, kot so gubice in utrujen izgled.

Kolagen za sklepe

Zaradi istega razloga – pomanjkanja kolagena, se lahko pojavi tudi oteženo gibanje in bolečine v sklepih. Ker je kolagen sestavni del sklepov in kit, poskrbi, da se deli telesa premikajo gladko in tako ne prihaja do nepotrebnih obrab.

Kolagen za črevesno floro

Gubice, utrujen izgled, boleči sklepi, oteženo gibanje in vse redkejši lasje so zelo očitni znaki, pomanjkanja kolagena.

Ne smemo pa pozabiti niti na črevesno floro. Kadar črevesje ne uspe učinkovito izvajati ene od svojih osnovnih nalog, v tvoj krvni obtok prehajajo številne telesu škodljive snovi.

Težave, kot so utrujenost, nihanje razpoloženja, težave s koncentracijo, izpuščaji ali akne, lahko izvirajo ravno iz pomanjkanja kolagena, saj tvoj zaščitni mehanizem ne deluje, kot bi moral in tvoje črevesje počasi, a vztrajno izgublja svojo moč in učinkovitost.

Čas je, da začnemo poslušati svoje telo, da ne bo še prehitro na udaru. Zato poskrbite zanj in napolnite svoje kolagenske zaloge!

Morda vas zanima tudi…

Morda vas zanima tudi...
AktualnoAktualno pozitivnoAmbasadorIzpostavljenoLepota in zdravjeWerner iz prve roke

Poseben dar narave.....

Pogosto ga pohodimo, ne da bi vedeli, da med drugim zdravi številne bolezni, povezane s pljuči.
Preberite več
AktualnoAktualno pozitivnoAmbasadorIzpostavljenoWerner iz prve roke

Mini pite iz testenin.....

Prav je, da si vsi prizadevamo za zmanjševanje zavržkov hrane. Ena naših idej so male pite iz…
Preberite več
AktualnoAktualno pozitivnoAmbasadorIzpostavljenoPraktičnoWerner iz prve roke

Resnično dober človek ne počne.....

Resnično dober človek ne žali, izkorišča ali sramoti drugih. Diplome na stenah te ne…
Preberite več

Nam želite kaj sporočiti?
Z veseljem pričakujemo vaše sporočilo, mnenje, pohvalo ali predlog za izboljšavo na info@izprveroke.com