AmbasadorBiostileLepota in zdravjePodjetja se predstavljajo

Andreja priporoča iz prve roke: Kolagen je protein mladosti

Andreja priporoča iz prve roke: Kolagen je protein mladosti

Toplo pomladno sonce v nas prebudi željo po novih dogodivščinah in nas napolni z elanom! Če vaše telo potrebuje malce pomoči, da se prebudi iz zimskega spanca, je tu prehransko dopolnilo Collagen Powder BlendHidrolizirani kolagen iz kar petih naravnih virov!

Poskrbel bo za lepšo kožo, lase, zobe in splošno boljše počutje! Mešanica, obogatena z vitaminom C, gorsko smolo šilajit, kurkuminom, organskim silicijem ter drugimi snovmi, bo pripomogla k obnovitvi tkiv v telesu. Naravna aroma manga in pomaranče pa bo ustvarila prijetnejši okus!

Kolagen je glavna beljakovina človeškega telesa

Kolagen je najbolj zastopana beljakovina v človeškem telesu in predstavlja kar 30 % vseh beljakovin. Kolagen je pomemben gradnik kože, mišic, las, zob, sklepnega hrustanca in vseh vezivnih tkiv. Lahko bi celo rekli, da »drži naše telo skupaj.«

Nastajanje naravnega kolagena se v človeškem telesu upočasni po dvajsetem letu, kar najprej opazimo na koži, ki postaja suha in upadla, pojavijo se gubice, nohti postanejo krhki in lomljivi, lasje pa redkejši in tanjši.

Upad kolagena v telesu se odraža tudi v oteženem gibanju, saj se zmanjšuje količina kolagena v sklepnem hrustancu in kitah ter tudi v mišičnih vlaknih, ki postajajo vedno manj prožna, mišična masa pa začne upadati.

Zaradi pomembne vloge kolagena v našem telesu, je postal tudi zaželena sestavina v kozmetičnih izdelkih kot tudi prehranskih dopolnilih.

Hidrolizirani kolagen se v telesu najbolje absorbira

Raziskave so pokazale, da se delci hidroliziranega kolagena odlično absorbirajo in v veliki meri nepoškodovani prehajajo v kri in se kopičijo tam, kjer ga naše telo najbolj potrebuje.

“Oba z Andrejo sva preizkusila kolagen in počutiva se bolje kot še nikoli!”

Čudežna sestavina v svetu zdravja in lepote!

Kolagen za kožo

Ker kolagen sestavlja okoli 70% kože, poskrbi da je le-ta prožna, sijoča in mladostnega videza. Kar hitro pa se ob njegovem pomanjkanju, pokažejo neprijetne posledice, kot so gubice in utrujen izgled.

Kolagen za sklepe

Zaradi istega razloga – pomanjkanja kolagena, se lahko pojavi tudi oteženo gibanje in bolečine v sklepih. Ker je kolagen sestavni del sklepov in kit, poskrbi, da se deli telesa premikajo gladko in tako ne prihaja do nepotrebnih obrab.

Kolagen za črevesno floro

Gubice, utrujen izgled, boleči sklepi, oteženo gibanje in vse redkejši lasje so zelo očitni znaki, pomanjkanja kolagena.

Ne smemo pa pozabiti niti na črevesno floro. Kadar črevesje ne uspe učinkovito izvajati ene od svojih osnovnih nalog, v tvoj krvni obtok prehajajo številne telesu škodljive snovi.

Težave, kot so utrujenost, nihanje razpoloženja, težave s koncentracijo, izpuščaji ali akne, lahko izvirajo ravno iz pomanjkanja kolagena, saj tvoj zaščitni mehanizem ne deluje, kot bi moral in tvoje črevesje počasi, a vztrajno izgublja svojo moč in učinkovitost.

Čas je, da začnemo poslušati svoje telo, da ne bo še prehitro na udaru. Zato poskrbite zanj in napolnite svoje kolagenske zaloge!

Posebna akcija meseca marca

Pri nakupu z našo promocijsko kodo WERNER5, pridobite dodatnih 5% popusta na vse izdelke.

Kliknite za trgovino Biostile.si: https://biostile.si/


Vsebuje naravne sestavine, ki delujejo tako, da:- ohranjajo moč mišic- preprečujejo izgubo in razgradnjo mišične mase – ohranjajo močno srce in dobro cirkulacijo- ter skrbijo za močnejše sklepe in vezivno tkivo. 


Pripravite si napitek Vitality vsak dan in poskrbite tudi za močnejše srce in dobro cirkulacijo. 
Energy plus so kapsule z izjemnimi sestavinami, ki delujejo proti utrujenosti in izčrpanosti, delujejo protivnetno in protistresno ter pomagajo uravnavati holesterol in sladkor v krvi. Poleg tega prispevajo k delovanju živčnega sistema, pomagajo vzpostaviti hormonsko ravnovesje, krepiti imunski sistem, spodbujajo prebavo in pomagajo pri izgubi telesne teže. 
Danes smo pripravili posebno ponudbo, saj v kolikor nas pokličete na brezplačno številko izpisano na zaslonu, ob naročilu izdelkov Vitality in Energy plus, prejmete še darilo Max fruit king in brezplačno poštnino. 
Max fruit king je koncentrat temnih sadežev z vsemi vitamini in minerali, ki jih naše telo potrebuje na dnevni ravni. Tako si lahko pomagamo dvigniti odpornost in se napolniti z energijo. Sestava izdelka deluje tudi v smeri čiščenja ožilja, uravnavanja holesterola ter antistresno.  
Izkoristite priložnost vsi, ki imate težave kot so: – utrujenost, izčrpanost in pomanjkanje energije- bolečine v mišicah ali mišični krči- propadanje mišic, poškodbe ali vnetje mišic- oteženo gibanje- če okrevate po operaciji ali dolgotrajni bolezni- v kolikor imate visok sladkor ali holesterol- ali pa se spopadate s prekomerno telesno težo. 
Priporočamo paket tudi pri- multipli sklerozi, Parkinsonovi bolezni in drugih avtoimunih boleznih – težavah z inkontinenco – pri bolečinah ali sesedanju hrbtenice, – pri bolečinah v vratu in ramenskem obroču- pri vseh težavah s srčno mišico kot so visok pritisk, aritmija, slabo delovanje srčnih zaklopk ali pešanje srčne mišice. 

Morda vas zanima tudi…

Morda vas zanima tudi...
AktualnoAmbasadorIzpostavljenoLepota in zdravjeSanabelaWerner iz prve rokeZdravo življenje

Kaj iz Sanabele vam danes priporočata Werner in Andreja?

Dragi prijatelji, danes vam predstavljam novega ambasadorja v naši družini. Pridružilo se nam je…
Preberite več
AktualnoAmbasadorBiostileIzpostavljenoLepota in zdravjePodjetja se predstavljajo

Biostile ima spet vrhunsko akcijo meseca

EKSKLUZIVNA AKCIJA MESECA AVGUSTA! Biostile vam čisto vsak mesec pripravi novo akcijo! In tokrat…
Preberite več
AktualnoAmbasadorIzpostavljenoLepota in zdravjeSanabelaWerner iz prve rokeZdravo življenje

WERNER PREDSTAVLJA SANABELO

Dragi prijatelji, danes vam predstavljam novega ambasadorja v naši družini. Pridružilo se nam je…
Preberite več

Nam želite kaj sporočiti?
Z veseljem pričakujemo vaše sporočilo, mnenje, pohvalo ali predlog za izboljšavo na info@izprveroke.com

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja