Podjetja

Veterina PLEVNIK

Cute dog sitting behind the kitchen table

Specializirana veterinarska klinika za zdravljenje MALIH IN VELIKIH ŽIVALI.

Werner priporoča iz prve roke!

Veterinarski center Plevnik

Veterinarski Center Mateje Plevnik je opremljen z vso opremo, ki je potrebna za diagnostiko večine bolezni, v druge laboratorije in ustanove pošiljamo le na specialne preiskave. Ker se naše osebje stalno izobražuje, se trudimo, da imajo naši pacienti visokokavostne storitve.

Veterinarski center Plevnik v Logatcu je odprl svoja vrata 1.oktobra 2004. Od Postojne do Ljubljane je to edina veterinarska klinika, ki je specializirana za zdravljenje malih živali na tem področju. Klinika se je odprla le z osnovno opremo in starim ultrazvokom, ker je v začetku primanjkovalo denarja za nakup. Leta 2006 smo pridobili rentgen, sterilizator in uredili lasten laboratorij. Leta 2007 smo kupili še EKG, Doppler za merjenja pritiska in Perfuzor za uravnavanje infuzije. Leta 2008 pa smo se modernizirali še z novim, modernim ultrazvokom, ki nam omogoča boljšo diagnostiko sprememb v trebušni votlini.

V letu smo 2018 zopet posodobili opremo in kupili zelo dober ultrazvok, ki nam omogoca tudi ultrazvocne preglede srca. Ponosni smo, da od takrat z nami sodeluje tudi kardiologinja in specialistka za ultrazvok dr. Barbara Verk, ki dela tudi na veterinarski fakulteti.

Oprema veterinarskega centra

Veterinarski Center je sedaj opremljen z vso opremo, ki je potrebna za diagnostiko večine bolezni, v druge laboratorije in ustanove pošiljamo le na specialne preiskave. Ker se naše osebje stalno izobražuje, se trudimo, da imajo naši pacienti visokokavostne storitve.

Potrebujete veterinarske storitve?
Poglejte, kaj vse vam lahko nudijo: https://vet-center.si/

Obiščite našo trgovino, kjer boste našli pester izbor hrane, izdelke za nego in dodatke različnih blagovnih znamk za vaše ljubljenčke.

KJE NAS NAJDETE: https://vet-center.si/trgovina/

Werner priporoča iz prve roke


Dobrodošli v raju za male živali

Sponzor prispevka: Veterinarski Center Plevnik d.o.o.

Kliknite za spletno stran: https://vet-center.si/

___________________________

Preberite več…


Nam želite kaj sporočiti?
Z veseljem pričakujemo vaše sporočilo, mnenje, pohvalo ali predlog za izboljšavo na info@izprveroke.com