AmbasadorDetoxRoot

Odpravite vzrok vaših težav

Kako Delujejo Kapljice Root Clean Slate?

Root Clean Slate je sestavljen iz dveh delov znanosti in enega dela čarovnije. V resnici je morda prisotne več čarovnije, saj je človeško telo neverjetno, ko je čisto in deluje, tako kot je resnično sposobno. S temi metodami varno in pasivno podpira odstranjevanje toksinov iz celic, telesa in možganskega tkiva.

Kako Uporabljati Kapljice Root Clean Slate?

Priporočena uporaba Kapljic Clean Slate je 10 kapljic peroralno (v usta) dvakrat na dan. Prvič zjutraj in drugič tik pred spanjem. Kapljice Root Clean Slate se zaužije v teh časovnih intervalih za harmonično delovanje s cirkadianskim ritmom telesa. Manjši ljudje ali tisti, ki jih skrbi prehitro razstrupljanje, lahko začnejo uporabljati manjše količine. Prav tako ni nič narobe, če vsakih nekaj dni začnete z nizkim odmerkom in postopoma povečate odmerek. Tudi vaši hišni ljubljenčki obožujejo Clean Slate, ne bojte se jim dodati Root Clean Slate Kapljice v hrano

Kdaj Lahko Pričakujem Delovanje in Pozitiven Učinek oz. Efekt Pri Jemanju Root Clean Slate Kapljic?

Ker še nikoli niste bili uporabnik kapljic Root Clean Slate je težko napovedati kako hitro bo delovalo pri vas. Vsak od nas je edinstven in vsi prihajamo iz unikatnih okolij. Vsi so drugačni. Prve rezultate uporabe kapljic lahko običajno vidimo zelo hitro. Spremembe boste lahko opazili že v nekaj urah po zaužitju. Učinki so lahko vidni kot barva urina in spremembe razpoloženja. Morda ima vaše telo željo, da nekatere stvari zelo hitro izpere, kar se zgodi, vendar ne pogosto. To so odlični znaki, kako se vaše telo sproži, da toksine izloči samo. Sprva nekako čudno, a dobro. Morda boste doživeli boljši spanec in izboljšane sanje, več energije, izboljšano kognitivno funkcijo, odprava možganske megle in podobno. Zaradi sistemskega odstranjevanja toksinov, ki zmanjšujejo vnetja, smo videli veliko izkušenj z izgubo teže. Rezultati so lahko od človeka do človeka različni. Najpomembnejša lastnost je, da izdelek deluje vsakič. Delujete kot magnet v telesu in tako ujame toksine. Kar 8 od 10 ljudi, ki so uživali Root Clean Slate, je takoj po zaužitju kapljic opazilo izboljšanje razpoloženja. Po daljši uporabi pa je pričakovati povečanje energije. Glede na to, da nima stranskih učinkov, je Root Clean Slate odličen izdelek, ki ga lahko uporabljate danes in dokler ne prenehate dihati.

Ali Moram Pri Uporabi Kapljic Root Clean Slate Piti Več Vode Kot Običajno?

Nujno je, da pijete veliko vode iz dveh razlogov: 1. Pomaga telesu pri izpiranju toksinov. 2. Nadomešča vodo, ki jo vaše telo uporablja za rehidracijo celic.

Splošne Koristi Jemanja Root Clean Slate Kapljic?

Seznam pozitivnih učinkov kapljic na telo je zelo dolg. Redno razstrupljanje telesa prinaša številne koristi za vaše zdravje. Večine izdelkov zaradi možnih stranskih učinkov in neprijetnih posledic ne smemo uporabljati neprekinjeno, sčasoma pa lahko telo postane od njih odvisno. Čisti skrilavci (klinoptilolit) pa nimajo stranskih učinkov in jih ni mogoče predozirati. Njegova posebna negativno nabita molekulska struktura satja omogoča vezavo težkih kovin, alergenov, toksinov in drugih škodljivih snovi v telesu. Znan je tudi kot najmočnejši naravni razstrupljevalec na svetu. Clean Slate (klinoptilolit) po dolgotrajni uporabi ne izgubi učinkovitosti.

Katere so še Druge Koristi Uporabe Root Clean Slate?

Lahko pomaga pri izgubi teže zaradi odstranjevanja toksinov iz maščob – lahko izboljša rast las in nohtov – izboljša kognitivno funkcijo – izboljša vid in sluh – izboljša energijo – lahko odpravi simptome bolezni z odstranitvijo osnovnega vzroka – lahko pomaga pri uravnavanju krvnega tlaka – lahko podpira zdravo raven krvnega sladkorja – lahko izboljša delovanje organov, kot so ledvice, jetra, trebušna slinavka in druge – lahko izboljša zdravje srca in ožilja – lahko izboljša absorpcijo hranil – lahko poveča celično hidracijo – lahko se počutite neverjetno – lahko pomaga zmanjšanje negativnega vnetja z odstranjevanjem osnovnega vzroka težav.

Za Koga so Clean Slate Kapljice Primerne?

Zaradi pozitivnih lastnosti je Clean Slate priporočljiv kot osnova vašega wellness programa, tudi če se vam zdi, da ga sploh ne potrebujete. Vsi smo strupeni, Clean Slate je vaš pasivni čistilni stroj. Tako kot nadaljujete s čiščenjem hiše ali stanovanja in menjavo zračnih filtrov, pranjem rjuh, čiščenjem kuhinje in podobno, Clean Slate je vaša notranja gospodinja. Čeprav je jemanje Clean Slate priporočljivo samo za odrasle sodeč po nalepki, družine vseh starosti uporabljajo izdelek z odličnimi rezultati. Ste vodja svojega gospodinjstva. Vi odločate, kako dobro je lahko vaša družina. Predlagamo tudi, da se pred uporabo posvetujete s svojim zdravnikom ali družinskim zdravnikom.

Kako Dolgo je Priporočena Uporaba Root Clean Slate Kapljic?

Idealna uporaba Clean Slate bi bila od začetka našega življenja. Clean Slate je zasnovan kot dolgoročni pasivni mehanizem za razstrupljanje. Ker ste nenehno vsakodnevno izpostavljeni toksinom, je morda dobro, da Clean Slate neprestano držite v telesu ali okoli njega. Vaša uporaba se lahko po nekaj letih dosledne uporabe zmanjša, saj bo vaše telo bolj primerno za učinkovitejše upravljanje s vplivi iz okolja (učinkovitejše razstrupljanje). Morda boste ugotovili, da je 5-10 kapljic Clean Slate dvakrat na dan temelj za vašega zdravega življenjskega sloga.

___________________________

Vprašajte Andrejo:

POŠLJITE SPOROČILO, VPRAŠANJE ALI KARKOLI VAS ZANIMA NA andreja@izprveroke.com.

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Naročilo ROOT CLEAN SLATE KAPLJIC na uradni spletni strani proizvajalca: KLIKNITE TUKAJ

Postanite ambasador zdravja

Vse več zadovoljnih strank, se na nas obrača z željo da bi postali ambasadorji teh naravnih izdelkov. Naše poslanstvo je ozaveščati ljudi, da je za optimalno delovanje našega telesa najprej potrebno odstraniti vzroke ki povzročajo težave, nato pa telo podpreti s kvalitetnimi hranili. Za vse informacije o projektu Ambasador Zdravja, se obrnite na Andrejo.

Morda vas zanima tudi...
AktualnoAmbasadorIzpostavljenoLepota in zdravjeSanabelaWerner iz prve rokeZdravo življenje

Kaj iz Sanabele vam danes priporočata Werner in Andreja?

Dragi prijatelji, danes vam predstavljam novega ambasadorja v naši družini. Pridružilo se nam je…
Preberite več
AktualnoAmbasadorBiostileIzpostavljenoLepota in zdravjePodjetja se predstavljajo

Biostile ima spet vrhunsko akcijo meseca

EKSKLUZIVNA AKCIJA MESECA AVGUSTA! Biostile vam čisto vsak mesec pripravi novo akcijo! In tokrat…
Preberite več
AktualnoAmbasadorIzpostavljenoLepota in zdravjeSanabelaWerner iz prve rokeZdravo življenje

WERNER PREDSTAVLJA SANABELO

Dragi prijatelji, danes vam predstavljam novega ambasadorja v naši družini. Pridružilo se nam je…
Preberite več

Nam želite kaj sporočiti?
Z veseljem pričakujemo vaše sporočilo, mnenje, pohvalo ali predlog za izboljšavo na info@izprveroke.com

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja