AktualnoAmbasadorBiostileIzpostavljenoLepota in zdravjePodjetja se predstavljajo

Prožno ožilje – boljše življenje!

EKSKLUZIVNA AKCIJA MESECA MAJA!

Prijetno majsko vreme nas vabi iz hiš v naravo. Poleg prijetnega vzdušja, ki ga za sabo prinaša prijetno vreme, pa vedno večja vročina in bližanje poletja za mnoge predstavljata veliko nevšečnosti. Dnevi se daljšajo, temperatura narašča, sonce pa je vedno bolj toplo in vroče. Vsi, ki imate težave s krčnimi žilami in venskim popuščanjem pa veste, da vročina stanje še poslabša.

Težave z ožiljem ima kar 60% celotne populacije. Zaradi zunanjih dejavnikov se pojavijo težke, utrujene, zatečene noge in bolečina, ki onemogoča daljše stanje in sprehode. Vročina namreč dodatno obremeni naš kardiovaskularni sistem, še posebej v nogah, kjer se pretok krvi upočasni. Boleče in otečene noge pa poleti občutijo tudi tisti, ki sicer nimajo težav s krčnimi žilami. Vene se namreč razširijo, odtok krvi je slabši, kri in tekočina  pa zastajata v spodnjih okončinah. Namesto preživljanja časa v naravi, čas posledično raje presedimo doma.  

Kolagen kot ključen gradnik kar dveh plasti ožilja?

Sinteza kolagena prične po 25. letu drastično upadati, kar vpliva tudi na manjšo prožnost ožilja!

Vene so sestavljene iz treh plasti: notranje, srednje in zunanje, ključen gradnik slednjih dveh pa je kolagen. Uživanje hidroliziranega kolagena v obliki prehranskega dopolnila je zato po tem letu več kot dobrodošlo in priporočljivo, saj ima tak kolagen stopnjo absorpcije čez 90%. Pomembno je tudi, da vsebuje več različnih virov kolagena ter dodatne sestavine, kot so silicij, šilajit, kurkumin in vitamin C, ki ima vlogo pri nastajanju kolagena. Tako pestro in celostno sestavo boste našli le v Biostilovem izdelku Collagen Powder Blend. Za kurkumin – aktivno spojino kurkume – ste sigurno že slišali, saj je ena izmed najmočnejših naravnih protivnetnih učinkovin. Kaj pa šilajit, vam je poznan? Z drugim izrazom mu pravimo mumio ali gorska smola, saj nastaja iz naravnih sedimentov v gorskih razpokah na nadmorski višini nad 3000 m. Mumio je izjemno bogat vir mineralov, vsebuje jih čez 30, zaradi svojih izjemnih učinkov na telo pa je ta dragocena smola včasih celo presegala ceno zlata! 

Živilo, ki že po videzu spominja na žilni sistem?

Granatno jabolko je eden od čudovitih sadežev, ki že po videzu (ko ga prerežemo) spominja na žilni sistem. Ker je nujno, da naše vene kar najbolje podpremo, je pomembno tudi, da uživamo živila, bogata s flavonoidi, polifenoli in antioksidanti. Ta zmanjšajo vnetja v venski steni, jo učvrstijo in zmanjšajo uhajanje tekočine iz vene v tkivo. Posledično je manj otekanja in neprijetnega občutka težkih, utrujenih ali bolečih nog. Granatno jabolko vsebuje visoko koncentracijo polifenolov, ki so močni antioksidanti, zato mu mnogi pripisujejo protivnetne učinke. Za uživanje se priporoča ob kardiovaskularnih boleznih in hipertenziji, ter za izboljšanje prekrvavitve in ohranjanje zdravega ožilja. Vsebuje veliko vitaminov (vitamin C, folat, vitamin K,  B1, B2, B3, B5, B6) in mineralov (kalcij, kalij, železo, magnezij, mangan, baker), njegov sok pa pripomore tudi k boljši prebavi, ohranjanju kognitivnih funkcij in spomina, pozitivne učinke pa ima tudi na kožo in ustno votlino. Najbolj priročna oblika za uživanje zjutraj na tešče je oblika soka, s tem da ima Biostile sok granatnega jabolka zraven dodane še vitamine B-kompleksa in vitamin C.

DOBRA NOVICA! V akciji meseca maja vam Collagen Powder Blend in sok Granatnega jabolka ponujamo po izjemni akcijski ceni!

Krema kot dodatna pomoč za boleče in otekle noge?

Zdaj, ko nam je znano tudi to, da boleče in otečene noge poleti občutijo tudi tisti, ki sicer nimajo težav s krčnimi žilami, se sprašujemo kaj še lahko naredimo za to, da bi se znebili občutka težkih in bolečih nog?  Da bi se na hitro razbremenili in znebili občutka težkih in bolečih nog je ključno, da kot dodatno pomoč redno uporabljamo kremo z naravnimi sestavinami, kot je izvleček divjega kostanja ali escin. Ta pospešuje periferno cirkulacijo, krepi tonus ven, izboljša pretakanje limfe, veča fleksibilnost ven in krepi kapilare. Učinkoviti sta tudi olji rožmarina in ciprese, ki delujeta poživljajoče in povečujeta prekrvavitev kože. Podobno deluje tudi ginko, izvleček bodeče lobodike pa izboljša tonus žil in delujejo protivnetno. Uporablja se pri utrujenih nogah, saj jih poživlja in daje občutek svežine. Vse omenjene izvlečke in še dodatne boste v kombinaciji z negovalnimi sestavinami na vaše noge nanesli s kremo Nutrilegs Forte. In še priročen nasvet: ob nanosu te osvežilne in rahlo hladilne kreme si naredite še masažo in sicer tako, da kremo masirate od gležnjev navzgor, proti stegnom in srcu.

Samo v akciji meseca maja, vam ob nakupu izjemne kombinacije za prožno ožilje kremo kar podarimo.

UKREPAJTE PRAVOČASNO, Z IZJEMNO KOMBINACIJO, KI JO DOBITE LE V AKCIJI MESECA MAJA OKREPITE VAŠE OŽILJE Z NARAVNIMI PREPARATI.

Ekskluzivno le v mesecu maju!

Pri nakupu z našo promocijsko kodo WERNER5, si pridobite dodatnih 5% popusta na vse izdelke.

Kliknite za trgovino Biostile.si: https://biostile.si/

Morda vas zanima tudi...
AktualnoAmbasadorIzpostavljenoLepota in zdravjeSanabelaWerner iz prve rokeZdravo življenje

Kaj iz Sanabele vam danes priporočata Werner in Andreja?

Dragi prijatelji, danes vam predstavljam novega ambasadorja v naši družini. Pridružilo se nam je…
Preberite več
AktualnoAmbasadorBiostileIzpostavljenoLepota in zdravjePodjetja se predstavljajo

Biostile ima spet vrhunsko akcijo meseca

EKSKLUZIVNA AKCIJA MESECA AVGUSTA! Biostile vam čisto vsak mesec pripravi novo akcijo! In tokrat…
Preberite več
AktualnoAmbasadorIzpostavljenoLepota in zdravjeSanabelaWerner iz prve rokeZdravo življenje

WERNER PREDSTAVLJA SANABELO

Dragi prijatelji, danes vam predstavljam novega ambasadorja v naši družini. Pridružilo se nam je…
Preberite več

Nam želite kaj sporočiti?
Z veseljem pričakujemo vaše sporočilo, mnenje, pohvalo ali predlog za izboljšavo na info@izprveroke.com

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja