Nove tehnologije in metode molekularne biologije in fiziologije so nam v zadnjih nekaj letih dale nov vpogled v metabolizem (presnovo) človeškega telesa. Čezmerna telesna teža ali celo debelost je osnova številnim boleznim, ki bi jih lahko s skupnim imenovalnikom uvrstili v presnovni sindrom. Z urejeno telesno težo lahko zato zmanjšamo previsok krvni tlak, uravnamo razmerje maščob in holesterola, zmanjšamo verjetnost nastanka sladkorne bolezni tipa dva, posredno zmanjšamo pritisk teže na sklepe in hrbtenico.

Na slovenski trg kmalu prihaja ekskluzivni izdelek, ki z naravnim načinom in revolucionarnim medicinskim znanjem omogoča varno izgubo telesne teže.

Slim gold je poseben pripravek za urejanje telesne teže, ki zadostuje za en obrok in preprečuje lakoto. Zamašek, v katerem so zelišča in vitamini, damo na steklenico, zavrtimo in prašek pade v vodo v steklenico. Katere rastline in vitamini so v njem in zakaj smo jih izbrali?
Pripravek je sestavljen iz glukomanana (Amorphophalus konjac), izvlečka kamboške garcinije (Garcinia cambogia) in hudije (Hoodia gordonii). Dodani so vitamini C, B1, B6 in B12, naravna aroma mandarine in pomaranče ter dve naravni, brezkalorični sladili eritritol in stevija. Vse sestavine so popolnoma naravne, sestava pa je skrbno izbrana. Osnovno delovanje pripravka temelji na glukomananu, ki v prebavilih nabrekne, saj je vlaknina polisaharidnega tipa, ki ga naš organizem ne presnavlja. Že takoj po zaužitju začne močno nabrekati v želodcu in nam da občutek sitosti, kasneje pa se ta proces nadaljuje tudi v prebavilih.

Werner priporoča iz prve roke

Ekskluzivno za ustvarjanje vitke linije z naravo

S SLIM GOLDOM DO ZDRAVE TELESNE TEŽE

Učinkovita pomoč pri pridobitvi in ohranjanju vitke linije!

Kmalu ekskluzivno v Sloveniji z Wernerjem!SPLETNA TRGOVINA SLIM GOLD

Tukaj kliknite za več infomacij: DOSTOP DO EKSKLUZIVNE LINIJE

Preberite več…