Werner priporoča iz prve roke!

EKSPERT PLUS – novi trendi avtokozmetike pri nas.

Podjetje Ekspert PLUS Avtokozmetika in detailing iz Logatca se ukvrja z nego in vzdrzevanjem vseh vrst vozil (avtomobili, motorna vozila, plovila, itn). So specialisti za pranje vozil, poliranja, nanosi keramičnih zaščit in premazov, priprava vozil na prodajo, globinska čiščenja, obnove žarometov, ter ostale storitve po želji same stranke. Zraven ponujajo tudi globinska čiščenja ostalih površin (sedežne garniture, stoli, itd..). 

Vaš jekleni konjiček bo v pravih rokah …

Podjetje se skozi vsa leta svojega delovanja trudi, da izvajaja storitve na vrhunskem kakovostnem nivoju. Za učinkovite rešitve na področju avtokozmetike udeležujemo izobraževanj, ki služi kakovosti in rasti samega podjetja in storitev. V kolikor vas zanima kakšna storitev, vas vabimo da nas kontaktirate, in se dogovorimo za ustrezen termin. Verjemite, vaš jekleni konjiček bo v pravih rokah. 

Certificirani smo že iz strani mnogo podjetij kot so SONAX Profiline, Angelwax, 4NANO Slovenija, NASIOL Slovenija, kjer smo uradno certificirani detailerji in imamo tudi dovoljenja za nanos vrhunskih in kakovostnih keramičnih zaščit in premazov.

Tudi vaš jekleni konjiček si zasluži:

  • Avtokozmetika in detailing
  • Pranje vozil
  • Detailing vozil
  • Poliranje vozil
  • Nanos keramične zaščite
  • Dezinfekcija pohištva
  • Globinska čiščenja vozil in pohištva
  • Ostale storitve čiščenja

Z veseljem vas pričakujemo v našem avtosalonu, kjer se boste lahko prepričali o naši kvaliteti. Vaše vozilo vam bo hvaležno.

V kolikor imate kot podjetje ali fizična oseba skrbi, kako kljub pomanjkanju časa skrbeti za brezhiben videz in čistočo vašega vozila, smo tukaj za vas mi. Vaše vozilo pridemo iskati, opravimo željeno storitev in vam vozilo pripeljemo nazaj, pri čemer vi nimate nikakoršnega stroška (prevzem in vračilo ne zaračunavamo) ali izgubo časa.

Obiščite nas v našem salonu v Logatcu

Več o nas na naši strani: https://www.facebook.com/ekspertplus.slovenia