Doget – ekipa norih na živali!

Ker je od nečesa treba živeti, smo se mi odločili, da bomo živeli od tistega, kar nas veseli. Skoraj dvajset nas je že v ekipi norih na živali. Vsak od nas je seveda malo drugačen od drugega. Različnost nas uči in povezuje.

Smo malo družinsko podjetje, ki bo v naslednjem letu praznovalo 30 let poslovanja. Poskušamo ustvarjati delovna mesta, ki izpolnjujejo posameznika. Službe, za katere ni težko zjutraj vstati iz postelje. Smo kakor ena velika familija in se imamo radi.

Distribuiramo preko dvajset blagovnih znamk hrane, higienskih posipov ter opreme za male živali. Sodelujemo in zastopamo podjetja iz Francije, Italije, Nemčije, Portugalske, Islandije, Avstralije, Finske in Anglije. Skupni imenovalec vsem je nesporna kvaliteta in zelen pristop proizvodnje. Imamo pa tudi lasten izdelek – alpsko seno Alpko, ki ga lastniki glodalcev zagotovo poznajo.

V okviru naših zmožnosti pomagamo tudi organizacijam, ki preventivno ali kurativno skrbijo za boljše stanje zavesti človeka v odnosu okolje-žival.   

Naše srce so naše tri trgovine. Dve v Ljubljani (na Miklošiševi in v Murglah), ter »mama« Vrhnika. Kosmati in repati so pri nas vedno dobrodošli. Skupne zgodbe, ki jih delite z nami, nas povezujejo v celoto. Hvala prijatelji.

❤ Z zavedanjem spreminjamo svet in sebe. ❤

Werner priporoča iz prve roke!

Vse za vaše male živali najdete v spletni trgovini https://www.doget.si/


Werner priporoča iz prve roke


Dobrodošli v raju za male živali

Sponzor prispevka: Doget d.o.o.

Kliknite za trgovino Doget: http://www.doget.si/

___________________________

Preberite več…