Blagovna znamka Biostile združuje prehranska dopolnila, kozmetiko in čaje, katerih glavno vodilo je učinkovita pomoč pri ohranjanju zdravja in zdravega življenjskega sloga sodobnega človeka.

Biostile izdelki so plod aktivnega sodelovanje mednarodne ekipe strokovnjakov, proizvedeni v Sloveniji, v lastni proizvodnji, na sedežu našega podjetja Biovis v Komnu. Še posebno nas odlikuje skrb za visoko kakovost naših izdelkov, saj uporabljamo zgolj surovine najvišje kvalitete, proizvedene v skladu z najvišjimi standardi v industriji.

Ustanovitelji podjetja Biovis so člani družine Kosmina, ki deluje na področju prehranskih dopolnil že od leta 1990. Pod okriljem podjetja so združili domače in tuje strokovnjake na področju prehranskih dopolnil in najboljše dobavitelje surovin v evropskem prostoru ter jih nadgradili z modernimi proizvodnimi obrati.

Blagovna znamka Biostile izmed palete številnih ponudnikov prehranskih dopolnil zelo izstopa po visoki kvaliteti sestavin, zahtevnejši sestavi in celovitim pristopom pri zasnovi kvalitetnih prehranskih dodatkov v moderni družbi. Poudarek je na mešanici učinkovin z dokazano sinergističnimi učinki, ne zgolj na eni sami sestavini.

Werner priporoča iz prve roke!

VAŠE ZDRAVJE, NAŠA SKRB!

Učinkovita pomoč pri ohranjanju zdravja in zdravega življenjskega sloga sodobnega človeka.

V naših recepturah je moderno znanje pridobljeno z znanstveno-raziskovalnim pristopom kombinirano z izkušnjami pridobljenimi s tradicionalnimi pristopi in dobrimi praksami iz celega sveta,uporabljeno v holističnem pristopu k reševanju aktualnih življenjskih izzivov. Povsod, kjer je možno in smiselno, so namesto sintetičnih analogov uporabljene organske sestavine pridobljene iz narave. Vsi izdelki brez sestavin živalskega izvora imajo kapsulo iz hidroksipropil metilceluloze (HPMC) in so zato primerni tudi za vegane.

Nekateri izdelki so prilagojeni specifičnosti modernega človeka, še posebej v našem geografskem okolju (npr. problem pomanjkanja biološko dostopnega selena in silicija v prehrani).

Del Biostile asortimana je tudi avtorski program dr. Majića, za učinkovitejše soočanje s t.i. presnovnim sindromom, ki je rezultat našega dolgoletnega aktivnega in plodnega sodelovanja. Primarij Tomislav Majić, dr. med., je med drugim ustanovitelj centra za rehabilitacijo srčnih bolnikov v zdravilišču Terme Šmarješke Toplice, soustanovitelj Angiološke sekcije Slovenije in strokovni sodelavec Združenja kardiologov in angiologov Slovenije. Svoje delo kardiologa še vedno aktivno opravlja.


Werner priporoča iz prve roke


Najboljše iz narave za sodobnega človeka

Sponzor prispevka: Biovis d.o.o.

Pri nakupu z našo promocijsko kodo WERNER5, pridobite dodatnih 5% popusta na vse izdelke.

Kliknite za trgovino Biostile.si: https://biostile.si/

___________________________

SPLETNA TRGOVINA Najboljše iz narave za sodobnega človeka.

Stopite direktno v spletno trgovino Biostile. Pri nakupu uporabite kodo za popust “WERNER5”. KLIK ZA SPLETNO TRGOVINO »

CERTIFIKATI:

V spletni trgovini www.biostile.si ponujajo samo preverjene produkte. Certifikati ne veljajo za vse produkte v ponudbi

Preberite več…