IzpostavljenoLepota in zdravjePodjetja se predstavljajo

PearlSmile bleščeče bel nasmeh dostopen prav vsem

Smejte se in cel svet se bo smejal z vami! Bleščeč in snežno bel nasmeh je končno dostopen vsem, zahvaljujoč inovativni metodi beljenja zob PEARLSMILE®

Svetovna inovacija beljenja zob PEARLSMILE®

Napredek moderne tehnologije ponuja luksuz, kot je snežno bel nasmeh, dostopen vsem. Za razliko od klasičnega beljenja zob inovativna metoda PEARLSMILE® temelji na uporabi gela z minimalno vsebnostjo peroksida (manj kot 0,1 %) v kombinaciji s hladnimi LED lučmi, kar omogoča nežno, vendar učinkovito beljenje zob, brez poškodb sklenine ali dlesni in popolnoma brez bolečin. Metoda PEARLSMILE® osvaja uporabnike po vsem svetu z osupljivimi rezultati – bleščeče belim nasmehom že v dvajsetih minutahPoskrbite za vašo najlepšo preobrazbo – bleščeče bel nasmeh!

Smejte se in cel svet se bo smejal z vami!


Bleščeč in snežno bel nasmeh je končno dostopen vsem, zahvaljujoč inovativni metodi beljenja zob PEARLSMILE®

Popolnoma neboleče in neškodljivo beljenje zob

PEARLSMILE® belilni gel ne poškoduje zobne sklenine in dlesni, hladne LED luči v postopku obenem zmanjšujejo dehidriranost zobnih in obzobnih tkiv. Kombinacija gela in luči metode PEARLSMILE® omogoča popolnoma neškodljivo in neboleče beljenje zob, z rezultatom, ki si ga želi vsak – sijoče bel nasmeh.

OSUPLJIV REZULTAT V  samo 20 MINUTAH

Metoda PEARLSMILE® je 100 % kozmetična storitev. Dolžina postopka beljenja je različna, odvisna je predvem od naravne barve zob, stopnje obarvanosti in odtenka beline, ki ga želimo doseči. Postopek beljenja traja med 21 in 45 minutami. Bleščeče bel nasmeh vam je torej na voljo v manj kot eni uri. Sprostite se v udobnem naslanjaču in uživajte v pričakovanju bleščečega nasmeha!

DO 9 ODTENKOV SVETLEJŠA BARVA ZOB

Po prvem obisku bo odtenek vaših zob svetlejši tudi do devet odtenkov. Rezultati se razlikujejo od posameznika do posameznika. Med postopkom posebni gel PEARLSMILE® nevtralizira pigment v zgornji plasti zobnega tkiva. Beljenje z metodo PEARLSMILE® lahko ponavljate neomejeno in ohranjate popolno belino svojih zob. Smejte se sijoče!

Za razliko od klasičnega beljenja zob inovativna metoda PEARLSMILE® temelji na uporabi najnovejšega gela brez kakršnekoli vsebnosti peroksida v kombinaciji s hladnimi LED lučmi, kar omogoča nežno, vendar učinkovito beljenje zob, brez poškodb sklenine ali dlesni in popolnoma brez bolečin. Zobje so lahko bolj beli tudi za 9 odtenkov. Metoda PEARLSMILE® osvaja uporabnike po vsem svetu z osupljivimi rezultati – bleščeče belim nasmehom.

Andreja in Werner priporočata 100%

Beljenje poteka v 5 korakih:

  • PEARLSMILE® osebje s pomočjo barvne palete, ki je sestavljena iz 20 odtenkov in ogledala, določi vašo trenutno stanje oz. obarvanost zob.
  • Klient si s pomočjo PEARLSMILE® naprstnika, ki deluje kot zobna ščetka, popolnoma očisti zobe.
  • Izmerjena količina PEARLSMILE® gela se vstavi v poseben gumijast ustnik. Klient ščitnik nato vstavi v svoja usta, direktno na zobe.
  • Osebje nastavi čas trajanja osvetlitve s hladno LED svetlobo za aktivacijo gela PEARLSMILE®. Svetilka je locirana čim bližje zobem.
  • Sledi končna primerjava in ocena doseženega rezultata beljenja z inovativno nemško tehnologijo PEARLSMILE®.

Sponzor prispevka: Pearlsmile

Spletna stran podjetja: https://pearlsmile.si/

Morda vas bo zanimalo tudi…

Morda vas zanima tudi...
AktualnoIzpostavljenoPozitivne novice

Novi član naše družine Iz prve roke

Novi renault Austral Foto: Osebni arhiv Izredno ponosni, da je v našo družino podjetij IZ…
Preberite več
AktualnoIzpostavljenoPozitivne novice

Novi ajdovi štruklji

Popestrili smo ponudbo za vse ljubitelje štrukljev. Foto: Pekarna Pečjak Štruklji so ponos…
Preberite več
AktualnoAmbasadorIzpostavljenoPoglejte kaj dogaja :)

Misel tedna - naj se širi pozitiva!

Z vami delimo pozitivne misli tedna, da razširjamo veselje, srečo in vero v življenje! Čas je za…
Preberite več

Nam želite kaj sporočiti?
Z veseljem pričakujemo vaše sporočilo, mnenje, pohvalo ali predlog za izboljšavo na info@izprveroke.com