Že ta vikend od petka do nedelje nadaljujemo z moštom, ki si ga boste lahko natočili z vrčem in peko kostanjev.

Zadnje Vinske zgodbe z degustacijo vrhunskih parmezanov v letu 2022 so za nami. Hvala vsem obiskovalcem za prelep večer v nočnem ambijentu na terasi Fontane vin! Že ta vikend od petka do nedelje nadaljujemo z moštom, ki si ga boste lahko natočili z vrčem in peko kostanjev! ps. spremljajte nas.. mogoče presenetimo še s kakšno Vinsko zgodbe v nadaljevanju. Govori se, da naj bi Fontana vin obratovala do konca leta.. seveda pokrita in ogrevana.. 🤔😉

Specifični rastni pogoji, klima in pridnost ljudi dajejo iz teh štajerskih in goričkih goric izjemna vina, s katerimi želijo navdušiti ljubitelje žlahtne kapljice. Z izjemnim občutkom za prostor in v stiku z naravo smo v pokrajino umestili edinstven objekt, povezan s tradicionalnimi vzorci, na katerem vam želimo predstaviti in v pokušino ponuditi vina izjemnih vinarjev.

Foto: fontanavin.com

Raziščite neokrnjeno naravo

Tukaj kmetje s svojim občutkom za prostor in okolje neprestano iščejo stičišča med sodobnim vinogradništvom in naravo, ki jo vsak dan bolj potrebujemo za naše preživetje. Na težki prsti sestavljajo simbiozo vinogradov, žitnih polj, cvetočih travnikov in nasadov zelišč. Le v takšnem sožitju rastlin in živali se lahko pokaže slovensko podeželje v najlepši luči.

Kulinarična ponudba na fontani vin

Ob odličnih vinih, sprehodu v naravi vam ponujamo tudi izjemne kulinarične dobrote, ki jih pripravljamo v sodelovanju s skoraj »domačo« mesarijo Kmetijsko zadrugo Rače, ki slovi po pripravi mesnin na domač tradicionalen način, vso meso pa je izključno slovenske, torej, domače reje. Seveda pa ne manjka tako ponudba za vegetarijance, kot tudi za vegane.

Vabljeni na ogled naše ponudbe na spletnem mestu: fontanavin.com

Morda vas zanima tudi...
AktualnoIzpostavljenoPozitivne novice

Novi član naše družine Iz prve roke

Novi renault Austral Foto: Osebni arhiv Izredno ponosni, da je v našo družino podjetij IZ…
Preberite več
AktualnoIzpostavljenoPozitivne novice

Novi ajdovi štruklji

Popestrili smo ponudbo za vse ljubitelje štrukljev. Foto: Pekarna Pečjak Štruklji so ponos…
Preberite več
AktualnoAmbasadorIzpostavljenoPoglejte kaj dogaja :)

Misel tedna - naj se širi pozitiva!

Z vami delimo pozitivne misli tedna, da razširjamo veselje, srečo in vero v življenje! Čas je za…
Preberite več

Nam želite kaj sporočiti?
Z veseljem pričakujemo vaše sporočilo, mnenje, pohvalo ali predlog za izboljšavo na info@izprveroke.com