KDAJ? 1. OKTOBER 2022 OB 10.00?

KJE? POSESTVO SONČNI RAJ -Vodole 2, 2229 Malečnik

Skozi ves dan bo poskrbljeno za otroško animacijo. Predstavili se bodo številki ponudniki izdelkov iz konoplje, degustacije izdelkov iz konoplje, praktične delavnice in še veliko več.

Zakaj nas obiskati?

Zadnja leta vlada poplava izdlekov iz konoplje na našem trgu. S festivalom vam želimo približati to čudežno rastlino. Pokazati kaj vse so njene prednosti, tako v prehrani, kot tudi v industriji oblačil, gradnje.. Vse to in še veliko več boste lahko tudi v praksi poskusili na 1. Festivalu konoplje.

Neizmerna zakladnica hrane, ki nam jo ponuja konoplja bo na voljo vsem obiskovalcem Festivala konoplje. Spoznali boste zanimivo prehrano, ki je enostavna za pripravo, lahko pa se boste tudi posladkali z zanimivimi slaščicami iz konoplje.

Ekskluzivna vinska izkušnja, v kateri sta se združila najboljše slovensko vino in hladno macerirana industrijska konoplja. Izvrsten okus navdušuje tudi ljubitelje klasičnih vin. Konopljino vino ali vino s konopljo ima svež in navdihujoč okus, značilen za suha vina. Se vam zdi zanimivo? Pridite in poskusite.


Preberite več…