Vsak vonj je skrbno izbran in narejen z veliko ljubezni za maksimalno kakovost.

www.devon.si

Čar Devona je, da ga ni potrebno razpršiti veliko za celodnevni učinek. Zaradi vsebovanja alkohola, naše dišave uničujejo in upočasnjujejo razvoj bakterij. Kompatibilen z vsemi prostori in površinami, saj ne pušča madežev. Vsak vonj je skrbno izbran in narejen z veliko ljubezni za maksimalno kakovost.


Dišave DEVON

Dišave Devon so bile ustanovljene leta 2004. Do sedaj smo jih prodajali izključno podjetjem, lokalom, hotelom, šolam, restavracijam, čistilnim servisom in na splošno profesionalcem.

Od samega začetka je to naša edina dejavnost. Zaradi velikega interesa in zadovoljstva strank pa smo se odločili, da jih omogočimo za vsak dom in prostor. Devon je 100-odstotno slovenski izdelek, ki ga proizvajamo sami. Vsak vonj skrbno razvijamo, dokler ne doseže popolnosti, saj je naša prioriteta kakovost in vaše zadovoljstvo.

Za vas smo pripravili širok izbor dišav, kjer se nedvomno najde vsak. V prihodnosti se bo izbor dišav povečal. Po dogovoru ob večjem naročilu pa lahko tudi razvijemo vonj po vaši želji.


Zakaj DEVON?

Za dišave Devon se odločimo, kadar želimo svoje prostore odišaviti in osvežiti s skrbno izbranimi prestižnimi vonji. Nadomešča vsa druga dišavna sredstva in je enostaven za uporabo. Ker vsebuje alkohol, upočasnjuje razvoj bakterij. Enkratna kombinacija parfumskih olj pa poskrbi, da se v prostoru prijeten vonj zadrži ves dan.

Kako deluje?

Dišave Devon lahko razpršimo na katerokoli površino. Vendar pa dosežejo največjo efektivnost na keramičnih površinah, saj zaradi hladnejše temperature parfumska olja počasneje izhlapevajo. Za daljšo obstojnost jih ne razpršujemo na istem mestu, temveč s hitrim gibom roke razpršimo po večjem delu površine.

Uporaba

Dišavno sredstvo nerazredčeno razpršimo na poljubno površino in pustimo, da se posuši. Sredstvo je
univerzalno za uporabo v vseh prostorih (bivalni, poslovni, sanitarni prostori, avtomobili) in odstrani vse neprijetne vonjave. Osvežilec zraka DEVON razvije prijeten vonj v prostoru in nadomešča vse druge dišave.
Odlična izbira za vse prostore.

ŽELITE BIVATI V DIŠEČEM IN ČISTEM?

Preberite več…