Veva in verjameva, da z vsakim naravnim izdelkom, ki ga uporabite vi, naredimo nekaj dobrega, tako za vas, kakor tudi onesnažimo nekaj narave manj, prav tako pa ni pri testiranju naših izdelkov trpela nobena žival.


O naju …

Srce Bioparka sva Peter in Tejka Novšak. Oba sva že pred mnogo leti začutila, da naše življenje potrebuje korenite spremembe. Pričela sva seveda kar sama pri sebi. Ker imamo v družini tudi ljudi, ki se že dolgo ukvarjajo z ekološkim pridelovanjem živil, sva že pred več kot 20-imi leti vedela, kaj to pomeni, še preden je za to izvedel širši krog ljudi.

Pričela sva s prodajo 100% naravnih kozmetičnih izdelkov. Ko sva ugotovila, kaj se nahaja v konvencionalni kozmetiki, je bila to povsem logična odločitev. Veseli naju, da lahko s svoji znanjem obogativa tudi druge. V našem podjetju se sedaj združujemo ljudje, ki si delimo isto življenjsko filozofijo – edino z naravo lahko pridemo do zdravja. Tako je naš osnovni cilj predvsem ponuditi ljudem zdravo alternativo vsem kemikalijam, ki so jih uporabljali do sedaj v konvencionalni kozmetiki, čistilih, osvežilcih in prehrani. Vzdržujemo oseben pristop do naših strank ter se vsaki posvetimo maksimalno


100% naravni izdelki

Osebna nega

Eterična olja

Ne vidiva se samo v tem, da zgolj nekaj prodajava, rada ponudiva tudi še nekaj več – pomoč, lepo besedo, karkoli, da pomagava ljudem okoli naju do boljšega, bolj kakovostnega, naravnega življenja.

EKO Čistila

Prenosni vodni filtri

Beseda ekološko v osnovi pomeni, da vsak naš izdelek vsebuje 100% naravne sestavine, ki so bile gojene in predelane na ekološki način – brez uporabe sintetičnih gnojil, pesticidov ali regulatorjev rasti. Namesto njih ekološki kmetje uporabljajo kolobarjenje, naravno gnojenje s kompostom ter mehansko obdelavo zemlje za boljšo rast in kvaliteto zemlje.

100% Naravna in ekološka kozmetika BIOPARK COSMETICS


HVALA VAM, KER STE DEL NAS!


Certifikati

Naravni in ekološki izdelki, pa naj gre za kozmetiko, čistila ali drugačne izdelke, so sestavljeni iz povsem drugačnih sestavin, kakor konvencionalni izdelki, ki so naprodaj v običajnih trgovinah.. Da so res naravni, ekološki in ne škodijo zdravju, je možno najbolje preveriti z branjem sestavin na izdelku pred nakupom. V veliko pomoč pa so tudi različni certifikati, ki jih podeljujejo organizacije širom sveta. Vsak certifikat ima za pridobitev drugačna merila, tu pa vam ponujamo osnovne informacije o certifikatih, ki jih nosijo naši izdelki.

Preberite več…